Благаю, світись - Лазерне шоу з 3D-екраном

Благаю, світись - Лазерне шоу з 3D-екраном

Усі ми давно знаємо: навіть не маючи автомобіля, ми все одно є учасниками дорожнього руху: пішоходи, велосипедисти та навіть користувачі самокатів чи моноколес. Але не кожен знає, що непомітні пішоходи небезпечні навіть для найуважнішого водія.

18 жовтня стартує щорічна кампанія ОККО "Благаю, живи! Безпека на дорозі", і цього року ми хочемо привернути увагу до важливості використання світловідбивачів у темний період доби. Адже велика кількість аварій трапляється саме вночі.

Використовувати світловідбивачі у темний період доби – це відповідально!
Чому?
Тому що світловідбивачі на одязі, наприклад браслет-флікер, світловідбиваючі бананки, рюкзаки зі світловідбивачами, рефлекторний одяг та взуття знижують ризик наїзду авто у 6 разів!

Задля вашої безпеки в умовах карантину, ми транслюватимемо лазерне шоу з 3D-екраном у небі онлайн: стрім відбуватиметься на нашій сторінці Facebook та YouTube.

Під час онлайн-трансляції разом із лідерами суспільної думки ми також обговоримо рівень аварійності в Україні, європейський досвід використання світловідбивачів та наскільки важливо у темний період доби бути уважним та помітним.

За допомогою сучасних технологій у небі над Києвом (Оболонська набережна) транслюватиметься соціальний ролик. Героями сюжету стануть водії, пішоходи, діти та інші учасники дорожнього руху, які наочно покажуть важливість світловідбиваючих елементів на одязі.

Не пропусти, адже світитися вночі - це відповідально!

Коментарі до події (2)
  • Надежда Патратий 18 Жовтня

    На жаль, подія не відбулась....
  • Рита Фломбойм 18 Жовтня

    Друзі, важлива інформація!
    На жаль, через складні погодні умови, зокрема шквальний вітер, ми вимушені перенести трансляцію лазерного шоу з 3D-проєкцією  “Благаю, світись!”.  
    Сильні пориви вітру ускладнюють запуск лазерного шоу. Тож для безпеки глядачів прийняли рішення перенести старт проекту.
    Наразі уточнюємо нову дату та час. Про що повідомимо додатково.
    Будь ласка, стежте за новинами та анонсами.
Отримуйте
регулярні оновлення