День лимонаду 2017

З 10 серпня в усіх містах України стартує благодійний День лимонаду. Його основна мета - зібрати кошти на покупку медикаментів дітям з онкологічними захворюваннями, яких підтримує фонд Таблеточки.



День Лимонаду - це не просто акція, це вже справжня добра традиція фонду Таблеточки, яка об`єднує навколо себе тисячі українців - розповідає Ірина Литовченко, співзасновниця фонду.

Суть акції День лимонаду як і раніше дуже проста - будь-яка людина може приготувати напій, пригостити ним колег або друзів, сусідів або одногрупників, родичів або просто знайомих, і весело провести з ними час за розпиванням літнього напою. Натомість всі учасники залишають пожертвування на користь фонду в підготовлену ємність. Всі зібрані кошти передаються у фонд за допомогою спеціально створеної кампанії на фандрейзинговій платформі SuperTeam by Tabletochki

Цього року 11 серпня в рамках Дня Лимонаду відбудеться справжня боротьба серед офісів українських компаній: LemОлімпійскі ігри. Офіси-учасники змагатимуться за звання чемпіона в таких номінаціях:

  •  “Найлимонадніший офіс” – найбільша сума зборів
  •  “Лимонадні гурмани” – найкреативніший рецепт лимонадного напою
  •  “Lemon everybody” – найефективніший офіс (найбільша сума збору у перерахунку на 1 співробітника)
  •  “Найлимонадніша party” – найяскравіша організація Дня Лимонаду
  •  “Наймасовіша лимонадна party” – найширше покриття (участь регіональних офісів)
  •  “СуперЛимончик” – найактивніший офіс у своїй галузі

Ще один спосіб допомогти підопічним фонду: відвідати один з партнерських закладів та випити добрий
лимонад. На час проведення акції всі учасники передають прибуток з лимонадних напоїв у фонд
Таблеточки. Список закладів-партнерів можна знайти за посиланням

“Втретє ми влаштовуємо масове лимонадне шаленство і для дорослих, і для дітей. Ми змінюємо ставлення людей до благодійності наголошуючи, що допомагати це просто і комфортно. Для цього не потрібно відмовлятися від звичних радощів. Маленької допомоги не буває, і підтримка таких акцій в результаті перетворюється у велику допомогу онкохворим дітям”, - розповідає Ірина Литовченко, співзасновниця фонду Таблеточки.

За два роки проведення акції взяли участь понад 520 закладів по всій Україні, які відмовилися від прибутку за лимонадні напої, і тим самим діти отримали допомогу в розмірі 928 000 гривен. Цього року фонд поставив за мету зібрати 800 000 гривен.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення