Благодійна акція "Подарунок солдату" в колонній залі Київськоїміської адміністрації

Вам не доведеться нудьгувати в неділю! Відбудеться Благодійна акція «Подарунок солдату» під слоганом «Ялинка має бути тільки такою».
На жаль, наші захисники можуть лише мріяти про новорічний вечір, проведений разом з родиною. Організувати сімейне коло на фронті для солдатів ми не можемо, але зробити подарунки героям які захищають нас щоденно ціною власного здоров’я та життя – це в наших силах. 
Ми пропонуємо долучитися до нашого задуму та подарувати частинку свята українським воїнам. Збір та виготовлення новорічних подарунків для відправки в АТО відбудеться завдяки організаторам заходу: «Благодійний аукціон побачень для бійців АТО», волонтерська ініціатива «Доброволія», «Маскувальна сітка для Армії руками волонтерів». 
В програмі: майстер-класи з виготовлення мила, листівок, ляльок-мотанок, маскувальних сіток, розпису імбирних пряників, чашок, гільз, вишивки хустинок. Спеціально для представниць чарівної статі буде проходити майстер-клас з краси та стилю від проекту «Свідома краса». Шанувальники домашньої випічки зможуть придбати смачні кекси та печиво, зроблене пекарями-волонтерами. Також буде проходити ярмарка хенд-мейд продукції, всі кошти від продажу якої, будуть спрямовані на потреби АТО. 
Якщо ви бажаєте зимового вечора приємно провести час у теплій, душевній атмосфері, познайомитись з новими людьми чи поспілкуватись з уже знайомими, навчитись новому, а головне зробити корисну річ – тоді вам до нас! Залучайтесь та беріть із собою друзів! 
Поділіться шматочком свята з тими, хто дарує вам мир!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення