Благовіст - Виставка робіт Олександри Бахіної

Благовіст - Виставка робіт Олександри Бахіної

До Різдвяних свят у виставковій залі Музею Однієї Вулиці відкрилася виставка робіт талановитої і самобутньої художниці Олександри Бахіної "Благовіст".

Олександра Бахіна народилася в 1964 році у Києві. У 1993 році закінчила Українську Академію мистецтв. З 1995 року вона є членом НСХУ, у 2018 році стала переможцем Міжнародного "Конкурсу без кордонів!". Роботи Олександри Бахіна знаходяться в приватних колекціях України, Європи, США, Азії та Росії. Олександра Бахіна - художник-живописець, графік, що спеціалізується на створенні ікон, фігуративі та наївному мистецтві, а також книжкових ілюстраціях. Вона не копіює дійсність на полотні, а пропускає життя через своє серце, думки і почуття.

"Я малюю не рот, ні посмішку, ні очі, але погляд. І я вважаю, що через це саме й виражається душа людини. І часто воно созвучне дуже багатьом глядачам, які дивляться мої роботи. Загалом, відшукують там щось своє" - описує свої творчість сама художниця.

На виставці, розгорнутій в Музеї Однієї Вулиці, представлено більше 40 картин Олександри Бахіної, створених протягом останніх кількох років. Виставка працюватиме до березня 2019 року.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення