Art Fine Nation і Мистецька Солідарність у Служінні Захисникам

Автор:
09 лютого 2024

Важка ноша, що 24 лютого 2022 року впала на плечі українців та українок, позначилася на психологічному стані багатьох українців. Особливо тяжко цю долю відчувають ті, хто став оборонцями нашої країни, хто проходить крізь пекло бойових дій.

Та, завдячуючи надзвичайним зусиллям і енергії великих людей, особливо Заслуженому лікарю україни, психіатру Ігорю Сергійовичу Дубініну, було створено Центр Психологічної Реабілітації захисників та захисниць України "Реабілітаційні Сили України" (РСУ), який він очолює.

 

Art Fine Nation і Мистецька Солідарність у Служінні Захисникам

На підтримку РСУ Art Fine Nation разом із його засновницею, українською художницею Вандою Орловою, запровадив мистецький проект "Художня Мантра Психологічного Зцілення" на підтримку РСУ. Цей проект є однією з форм подяки захисникам і захисницям України, що повернулися із зони бойових дій. Проект об'єднав п'ятьох українських художниць, які склали зі своєї творчості та безкоштовно передали в Центр невимовно важливу колекцію картин.

Свої картини передали в дар РСУ художниці киянки Ванда Орлова, Ірина Бондар, Марія Коренькова, Юля Касько та сумська художниця Оксана Кандиба.

Головна мета Проекту "Художня Мантра Психологічного Зцілення" - допомога в психологічній реабілітації українських захисників та захисниць, що повернулися із зони бойових дій. Кожна картина є не лише творчим витвором, але й джерелом підтримки та натхнення для тих, хто пережив найважчі моменти у своєму житті.

Ми в Art Fine Nation https://www.artfinenation.com впевнені, що мистецтво може стати джерелом надії та відновлення. А Проект "Художня Мантра Психологічного Зцілення" - це лише один із багатьох, але такий важливий крок на шляху до зцілення і відновлення душ відважних воїнів, які стоять на захисті нашої країни.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Подаруйте найкраще літо дитині з дитячим басейном
Подаруйте найкраще літо дитині з ди... Вибір басейну для дитини потребує ретельного підходу та врахування кількох важливих аспектів. У цій статті ми розглянемо...
ТОП-7 Великодніх мультиків для всієї сім'ї
ТОП-7 Великодніх мультиків для всіє... Ловіть добірку мультфільмів про світле свято - Великодня! Це чудова нагода цікаво та весело провести час зі сім'єю, а та...
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших рецептів
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших ре... Наближається світле свято - Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска. Тож лові...