Де у Києві можна зробити лазерну епіляцію

epilaser.com.ua
Автор:
epilaser.com.ua
21 жовтня 2022

Мрія стати красивою справджується! Тепер з лазерною епіляцією можна забути про небажане волосся на обличчі та тілі. Вона допомагає досягти досконалості без постійного клопоту. Кілька походів у салон краси і проблема, що забирає багато часу, залишиться в далекому минулому.

Але де робити лазерну епіляцію у Києві? Відповідь проста, у найкращих фахівців цієї галузі, у яких в розпорядженні знаходиться найінноваційніше обладнання. Таким місцем є мережа спеціалізованих лазерних центрів EpiLazer. Тут усім охочим відкривається сучасний світ безболісної епіляції.

Де у Києві можна зробити лазерну епіляцію

ЕпіЛазер запрошує мешканок столиці та гостей переконається у перевагах інноваційної епіляції у Києві на новітній гібридній 3D апаратурі. Висококваліфіковані працівники надають чудову результативність послуг, особливий підхід, комфортну атмосферу та оптимальні ціни.

Тенденції розвитку видалення волосся

Багато століть гладка шкіра вважалася атрибутом найвищого рівня життя. Епіляцію робили для гігієни та підкреслення краси. Спочатку просто висмикували волоски щипцями або накручували на палички. Потім стала популярною пастоподібна суміш із воску, меду та трав. Всі ці види маніпуляцій були дуже болючими.

Згодом з'явилися воскові смужки, бритви, спеціальні хімічні креми. Але ці способи мають свої недоліки – короткочасний ефект, болючість, викликають подразнення та волосяне вростання.

Останні десятиліття почали масово використовувати лазерну епіляцію, але перші апарати були малоефективними, болючими і часто залишали опіки. Але кілька років тому з'явилася можливість не відчувати біль і дискомфорт, і стати красунею раз і назавжди, завдяки революційній гібридній тріо кластерній технології 3Д.

Лазерну епіляцію можна зробити в зоні ніг, рук, пахв, бікіні, щік, верхньої губи, шиї, живота та інших місць. Вона ідеально підходить для людей з темним і світлим волоссям, а це повірте рідкість.

Особливості 3D лазерної епіляції

Принцип роботи такої технології заснований на поєднанні переваг трьох апаратів Александритового, Діодного та Неодимового в один. Він працює на різних лазерних хвилях проникнення - 755, 808, 1064 нм, що забезпечує безліч незаперечних переваг, і ось основні:

  • Безболісно. Інтегрована контактна система охолодження із сапфіровим наконечником гарантує повну безболісність, навіть для жінок із низьким больовим порогом.

  • Точно. Прямий вплив здійснюється на фолікули та волосяні стержні волосків, шкіра залишається чистою, без пігментації та ризику інфікування.

  • Безпечно. Нова інтелектуальна система контролю потужності лазера захищає шкіру від перегріву та опіків.

  • Універсально. Підходить для брюнеток, блондинок, світлошкірих, темношкірих та засмаглих.

  • Стійкий ефект. При дотриманні рекомендацій лікарів та підтримуючих сеансах результат зберігається на все життя. Можна навіть засмагати, за умови нанесення на оброблені місця сонцезахисного крему.

Дослідження показали, що така епіляція найкраща на сьогоднішній день.

Нюанси

Волоски розвиваються нерівномірно. Одні перебувають у фазі спокою (Талоген), інші – розвиваються (Анаген) чи переходять у стабільний стан (Катаген). Епіляція лазером ефективна лише у активної фазі Анаген. Тому для абсолютного усунення волосків важливо пройти повний курс із певними інтервалами.

Мінімальна кількість відвідувань лазерної клініки знадобиться для зони пахв і ніг - 7, а для обличчя та бікіні вимагатиме більше - до 12 разів. Між сеансами дозволяється лише гоління, а інтервали становлять 4-8 тижнів. Однакових людей немає, і тому результативність епіляції буде у всіх різною. Лікарі-косметологи EpiLazer підберуть індивідуальний курс для кожного гостя.

Протипоказання

Порівняно обмежень мінімум, не рекомендується робити лазерну епіляцію при:

  • патологічній реакції на ультрафіолетове випромінювання;
  • онкології, злоякісних пухлинах;
  • проблемі із серцем та кров'ю;
  • тяжкому соматичному захворювання;
  • свіжих післяопераційних рубцях;
  • герпесі в активній стадії;
  • прийомі антибіотиків та гормональних препаратів;
  • цукровому діабеті у декомпенсованій стадії;
  • порфірії, епілепсії;
  • свіжій засмазі;
  • імунних захворюваннях;
  • металевих імплантах в області проведення.

При вагітності та лактації також краще відкласти процедуру. А ось решті людей можна без побоювань записуватися на прийом і скористатися всіма перевагами нової косметології. Період менструації та наявність татуювань не є протипоказанням. Але в місячні дні є ймовірність підвищення чутливості у деяких жінок, а тату обходитимуть лазером.

Правильний вибір салону

Зверніть увагу на найкращі салони Києва, де можна зробити лазерну епіляцію. Реклама творить дива, але не будь-якій пропозиції варто довіряти. Гарні вивіски не вказують на якість послуг. Використання сучасного обладнання недостатнє, важливими є також компетентні фахівці, інакше можуть бути ускладнення.

Кому можна довірити своє здоров'я? Довіртеся професіоналам EpiLazer – спеціалізованого центру епіляції, де використовують найновішу сертифіковану апаратуру. А всі лікарі-косметологи мають медичні дипломи та багаторічний досвід роботи у цій сфері. Кожен, хто зацікавився послугою, може отримати безкоштовну кваліфіковану консультацію та переконатись у ідеальному виборі.

Співробітники мережі EpiLazer гарантують європейський рівень обслуговування. Завжди діють великі знижки, що дозволяють вигідно економити. Тут на вас чекають інновації та індивідуальний підхід до кожного клієнта. А якщо ще залишилися сумніви, можна попередньо ознайомитися з відгуками пацієнтів, які доступні в інтернеті. Запишіться на процедуру в EpiLazer, щоб зробити лазерну епіляцію 3Д і залишити свій позитивний відгук.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП-7 Великодніх мультиків для всієї сім'ї
ТОП-7 Великодніх мультиків для всіє... Ловіть добірку мультфільмів про світле свято - Великодня! Це чудова нагода цікаво та весело провести час зі сім'єю, а та...
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших рецептів
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших ре... Наближається світле свято - Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска. Тож лові...
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...