День Незалежності у Києві: ТОП-5 святкових подій

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
20 серпня 2021

У вівторок, 24 серпня, відзначатимемо головне державне свято - День Незалежності України! З нагоди цього у столиці заплановано чимало святкових подій. Яких саме - запрошуємо ознайомитися у нашому огляді. 

День Незалежності у Києві: ТОП-5 святкових подій

1. Парад: Марш Захисників України 

У День Незалежності України, 24 серпня, і розпочнеться Марш Захисників України! У ньому братимуть участь ветерани АТО, військовослужбовці ЗСУ, добровольці, волонтери, учасники Революції Гідності, рідні й близькі загиблих Героїв. Усіх охочих також запрошують долучатися!

Коли: 24 серпня. Де: Парк Тараса Шевченка. 

2. Урочистий концерт до Дня Незалежності України 

Україні виповнюється 30 років! Всіх запрошують на грандіозне святкування Дня Народження Країни! На Вас чекає унікальне шоу!

Коли: 24 серпня о 18.00. Де: НСК Олімпійський. 

3. Виставка квітів на Співочому полі до Дня Незалежності 

До 30-ї річниці Незалежності України! У столичному парку Співоче відбудеться відкриття виставки квітів "У Всесвіті Марії Приймаченко".

Коли: 20 серпня-19 вересня. Де: Співоче поле.

4. Мандруй Україною - Фестиваль у Києві 

Всі регіони України, об‘єднані в одному місці! На Вас чекає презентації культурних, туристичних та гастрономічних особливостей кожного куточка України. 

Коли: 22-24 серпня. Де: Музей просто неба. 

 

5. День Незалежності України у Парку Київська Русь 

Древній Київ у Князівстві Київська Русь запрошує на грандіозне святкування Дня Незалежності України. На гостей чекає яскрава шоу-програма на історичну тематику, кінно-трюкові виступи, слов'янські забави, майстер-класи, смачні страви з багаття, прогулянки на конях і ще багато чого з життя Київської Русі. 

Коли: 21-24 серпня. Де: Парк Київська Русь. 

БІЛЬШ ДЕТАЛЬНУ ПРОГРАМУ НА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ У КИЄВІ МОЖНА ЗНАЙТИ ТУТ

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...
Безпечна гра на гроші в ігрові автомати
Безпечна гра на гроші в ігрові авто... Сертифіковані ігрові автомати в ліцензійних онлайн казино гарантують чесну роботу математичних алгоритмів. Грати в них о...
Тест на знання української мови
Тест на знання української мови 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. Нам належить одна із наймилозвучніших мов світу! Про це завжди варто пам'ятати...