Готуємось до весни: обираємо косметичні засоби для тіла та обличчя

Amway
Автор:
Amway
28 березня 2018

Вітрини косметичних магазинів та магазинів побутової хімії ваблять до себе великою кількістю баночок, флакончиків і тюбиків. Сучасна косметична індустрія пропонує нам  все нові і нові косметичні засоби: креми, лосьйони, шампуні, гелі, скраби, тоніки та іншу продукцію по догляду за обличчям та тілом.
Але чи варто експериментувати у виборі, зокрема перед початком весняно-літнього сезону, коли ми маємо виглядати ідеально.
Краще не експериментувати і віддати перевагу косметиці перевіреній роками та досвідом багатьох жінок. Щоб підібрати найкраще для свого здоров’я та краси варто зайти в каталог Амвей, де на вас чекає різноманіття засобів по догляду за шкірою та тілом.

Готуємось до весни: обираємо косметичні засоби для тіла та обличчя

Кожна сучасна жінка використовує косметичні засоби, щоб хоч трішечки приховати свій вік і підкреслити те, що дано природою. І якщо ми заглянемо в косметичку будь-якої леді, там побачимо креми, лосьйони, шампуні, гелі, скраби, спреї і багато інших цікавих штучок.

   Дуже ретельно потрібно підходити до вибору того чи іншого косметичного засобу, особливо після зимового періоду, коли наша шкіра суха та знесилена.
Іноді навіть варто звернутися до косметолога, щоб визначити який саме крем підходить вашій шкірі після зими, і вже потім купувати виключно для свого типу шкіри: сухої, жирної або комбінованої.
Деякі професіонали в цій сфері рекомендують користуватися комплексними засобами, які гарантують очищення, догляд та живлення.

  Купуючи собі крем для обличчя, потрібно дотримуватися деяких правил. Обов'язково підбирати крем для обличчя під тип Вашої шкіри і відповідно Вашої вікової категорії. У вашій косметичці повинен бути обов'язково нічний і денний крем, який спеціально призначений для нанесення в різний час доби.

  Іноді один крем не дає позитивного ефекту, в таких випадках краще використовувати косметичні засоби в наборі (крем, тонік, скраб). Скраб видаляє надлишки шкірного жиру, тонік очищає і тонізує, а потім шкіру потрібно зволожити кремом.

  Також можна побалувати свою шкіру після зими поживним лосьйоном. Лосьйони бувають теж декількох видів для певного типу шкіри. Їх застосовують для очищення обличчя, зволоження шкіри, освіження і пом'якшення волосся. також актуальними у сезоні весна-літо будуть сонцезахисні та дезодоруючі лосьйони. Залежно від складу, лосьйони ділять на спиртові, водні, лужні і кислі. Користуватися лосьйоном чи ні - це вже вибір кожного, але при покупці цього засобу обов'язково дивіться на його складові.

Отож, шановні леді, не варто економити на собі. Побалуйте своє обличчя та тіло на початку весни дійсно ефективними та перевіреними засобами і ваше обличчя засяє як весняне сонце.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Подаруйте найкраще літо дитині з дитячим басейном
Подаруйте найкраще літо дитині з ди... Вибір басейну для дитини потребує ретельного підходу та врахування кількох важливих аспектів. У цій статті ми розглянемо...
ТОП-7 Великодніх мультиків для всієї сім'ї
ТОП-7 Великодніх мультиків для всіє... Ловіть добірку мультфільмів про світле свято - Великодня! Це чудова нагода цікаво та весело провести час зі сім'єю, а та...
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших рецептів
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших ре... Наближається світле свято - Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска. Тож лові...