Карта 4G: де найшвидший інтернет в Україні

kyivstar.ua
Автор:
kyivstar.ua
23 червня 2020

Напевне, вам відомо що інтернет 4G (LTE) від Київстар доступний у різних куточках України – великі міста та навіть багато сіл вже користуються перевагами швидкісного зв’язку. У цій статті ми розповімо, що таке карта 4G та як вчинити, коли ваш населений пункт став одним із тих, де відтепер є LTE.

Карта 4G: де найшвидший інтернет в Україні


Мережа покриття 4G в Україні

Мережа покриття у вигляді карти адміністративно-територіального устрою розміщена на сайті оператора kyivstar.ua. Території, де працює зв’язок четвертого покоління, виділено іншим кольором. Найщільніше покриття у Києві та Київській області. Там майже на всі містечка розповсюджується радіосигнал 4G.

В місцях де швидкісний мобільний інтернет відсутній, абоненти автоматично під’єднуються до 3G. Мережу розширують кожного дня завдяки облаштуванню нових базових станцій навіть у віддалених містечках, тому поява у вашому населеному пункті зв’язку четвертого покоління – це лише питання часу. Якщо ви побачили, що ваше місто вже з’явилося на карті покриття, а гаджет все одно «не бачить» мережу, проблема у SIM-картці або пристрої.

Як перевірити смартфон на відповідність 4G

Сучасні гаджети розраховані на використання у мережі LTE, але не зайвим буде перевірити це додатково. Послуга безкоштовна й надається безпосередньо на сайті оператора kyivstar.ua. За номером телефона система відповість, чи готовий ваш пристрій до конекту з 4G.

Якщо телефон підтримує технологію, час змінити застарілу SIM-картку. Адже для користування LTE потрібні сімки нового зразка – USIM. Вони захищені від клонування та мають складний алгоритм аутентифікації у мережі. SIM-картку вам обміняють у фірмовому магазині мережі або у магазині-партнері. Це безкоштовно. Також ви можете зробити це самостійно на сайті оператора. Тільки потрібно попередньо придбати новий стартовий пакет.

Тарифи з безлімітним інтернетом

Враховуючи швидкість та якість інтернету 4G, Київстар розробив тарифні плани з безлімітним мобільним інтернетом, аби абоненти не були обмежені у його використанні. Адже швидкісний інтернет на відміну від 3G дозволяє дивитися фільми у високій якості онлайн без затримок, стрімити музику, завантажувати великі файли на гаджет за лічені хвилини.

Необмежений інтернет є у передплаченому тарифі «Максимальний Безлім» та контрактному тарифі Smart+. Останній, до речі, коштує від 225 грн/міс. Але з акційною пропозицією «Простий старт» оплата становить 100 грн/міс і абонент зберігає всі переваги обслуговування за договором.

У інших тарифних планах інтернет-трафік обмежений. Однак у передплачених тарифах крім 6-12 тисяч мегабайтів інтернету вам нададуть доступ до 32-39 сервісів без тарифікації: WhatsApp, Telegram, Facebook, Instagram, Wikipedia та інші. Зручно, що кожен абонент Київстар має доступ до 4G, незалежно від обраного тарифного плану та кількості грошей, що він сплачує за користування послугами.

Усе ще сумніваєтесь, який тариф обрати? Переходьте на сайт оператора до розділу тарифів. Там у спеціальне віконечко з підказкою введіть номер телефону. Система запропонує оптимальний тарифний план залежно від типу та кількості послуг, що ви використовуєте кожного місяця.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...
Безпечна гра на гроші в ігрові автомати
Безпечна гра на гроші в ігрові авто... Сертифіковані ігрові автомати в ліцензійних онлайн казино гарантують чесну роботу математичних алгоритмів. Грати в них о...
Тест на знання української мови
Тест на знання української мови 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. Нам належить одна із наймилозвучніших мов світу! Про це завжди варто пам'ятати...