На що звернути увагу при виборі металочерепиці

skrovlya.kiev.ua
Автор:
skrovlya.kiev.ua
20 вересня 2019

На що звернути увагу при виборі металочерепиці

Вибір покрівельного покриття потребує не тільки часових витрат, але й деякої підготовки зі сторони покупця. Адже, щоб зробити вибір правильно, необхідно знати про сильні і слабкі сторони різних варіантів продукції.

 

На що звернути увагу при виборі металочерепиці

Багаторічний досвід використання для будівництва приватних будинків металочерепиці від https://skrovlya.kiev.ua/metallocherepitsa/ свідчить про те, що це дійсно один з найкращих виробників покриття на ринку. Сучасні технології дозволяють з простих складових створювати довговічний та надійний матеріал, який робить привабливим будь-який дах та вдосконалює зовнішні дані домоволодіння.

Щоб купити металочерепицю з перспективою тривалої експлуатації, необхідно звернути увагу на:

  • Технічні характеристики виробу. Так, для металевої хвилястої черепиці найголовнішими параметрами, які відповідають за якість експлуатації, являються товщина листів, клас цинку та тип полімеру. Щоб листовий покрівельний матеріал був витривалим перед механічними впливами, бажано, щоб товщина сталевої основи мала значення 0,45 мм. Саме при такій товщині сталевий лист може витримувати серйозні навантаження без ризику деформації та пошкодження цілісності матеріалу. Цинковий шар буде формувати захист металу від вологи та опадів, адже саме подібний контакт може провокувати виникнення іржі або навіть корозії. Якщо такий процес розпочнеться, це буде негативно впливати на якість експлуатації покрівлі, до того ж буде суттєво погіршений загальний вигляд споруди.
  • Форму хвилі. Звичайно вибір форми профілю металевої черепиці – це здебільшого естетичні вподобання домовласника. Однак дуже часто в залежності від обраної форми профілю може змінюватись і ціна на металочерепицю. До цього потрібно бути готовим та обирати той з варіантів, який не вдарить по вашим кишеням. Монтерей, Яспис, Валенсія, Максима – це перелік найпопулярніших варіантів хвилі, які представлені на ринку. Кожен з них має свою унікальну особливість та дозволяє створити привабливу зовнішньо дахову споруду.
  • Виробника. Ринок будівельних матеріалів для дахового облаштування наповнений товарами від різних виробників, серед яких є досить багато відомих заводів, так і немало тут нових невеликих виробників, які з’вились зовсім недавно. Різниця між продукцією різних заводів не тільки у вартості, також можуть відрізнятись технічні характеристики матеріалів, термін можливої експлуатації та інші умови використання чи монтажу виробів. Одні виробники надають гарантійні документи, інші – ні, для одних наявність маркування на продукції є обов’язковою умовою, а інші нехтують нею.

  
Дійсно при таких великих можливостях вибору та запропонованому ринком асортименті не складе труднощів швидко придбати якісний покрівельний матеріал. Але пам’ятайте, що серед доступних та одночасно якісних матеріалів металочерепиця заслужено займає перше місце. Вся відповідальність за те, наскільки якісно буде облаштовано дах вашого будинку, несеться тільки домовласником, тому ви самі повинні бути зацікавленими в тому, щоб розумітись в основних нюансах вибору та покупки тих чи інших покрівельних матеріалів. І це стосується не лише покрівельних покриттів, але й усіх покрівельних аксесуарів.

  
Економити на будівництві даху не варто, адже це дуже великий ризик і дуже часто подібні рішення призводять до ще більших витрат, зокрема, на ремонт даху чи окремих його ділянок. Не забувайте, що тільки в комплексі якісне покриття, професійний монтаж та належний догляд за дахом зможуть гарантувати вам бажаний результат експлуатації.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...