Неймовірні перетворення машинок-трансформерів Screechers Wild

panama.ua
Автор:
panama.ua
25 лютого 2020

Машинки вважаються найкращим подарунком для хлопчиків дошкільного та молодшого шкільного віку. На полицях наших магазинів представлено безліч оригінальних моделей – заводні, радіокеровані, музичні, з підсвічуванням і музикою, з реверсним ходом, точні копії легкових і вантажних автомобілів. Здається в цьому напрямку вже досить складно запропонувати щось незвичайне, але компанії Alpha Group це вдалося.

Неймовірні перетворення машинок-трансформерів Screechers Wild


 У 2018 році вона представила лінійку машинок-трансформерів Screechers Wild. Візуально кожна модель – це легковий автомобіль, позашляховик або різні види спеціальної техніки, але не все так просто. У будь-якому варіанті уживаються елементи якої-небудь тварини, транспортний засіб, системи озброєнь. 

Правила та особливості гри

Познайомитися з актуальною колекцією бренду можна на сайті інтернет-магазину Панама  https://panama.ua/brand/137106/, а ми пропонуємо огляд особливостей цих моделей:

  • Сюжет для гри. На створення трансформерів Screechers Wild фахівців компанії надихнув однойменний анімаційний серіал. За його сюжетом після вибуху на Землю потрапили воїни-машини. Надшвидкі та маневрені Дикі Скрічери шукають загадкові енергетичні пристрої, завдяки яким можуть перетворюватися в лютих механічних звірів. Вони вступають в союз з людьми та разом борються за володіння дисками, на які претендує Темний Альянс, щоб з їхньою допомогою управляти світом.

  • Принцип роботи. Будь-який варіант можна використовувати як традиційну машинку для гри, але кожний транспортний засіб за бажанням власника може перетворитися в звіра, здатного перемогти зло. Перевтілення моделей вносить елемент несподіванки, розширює можливості такої розваги, доповнює її новими сюжетами. Результат трансформації може бути різним, наприклад, скорпіон, бик, горила, динозавр, дракон, летюча миша, дракон. Процес перетворення завжди складається з 3-х основних етапів – контакт з диском (входить в комплект), сальто на 360°, перехід у режим звіра. Коло з магнітом необхідно помістити в спеціальний відсік на бампері або просто направити на нього транспортний засіб. Моделі діляться на класи, існує 3 рівні складності збірки, які визначають кількість дисків в наборі – 2,4 або 6. Прямо в повітрі відбувається перетворення  перегонового автомобіля, масивного позашляховика або танка в готову знищити ворога істоту. Залежно від типової приналежності вона може мати крила, особливу зброю. Всього в лінійці понад два десятки механічних істот. Після закінчення гри необхідні витягти диск і скласти всі елементи, що виступають, вручну. Screechers Wild не є конструктом, тому висувні частини не відокремлюються. Форма може змінюватися, але не розпадається на окремі елементи. У кожному наборі є буклет з інструкцією в картинках, який допоможе познайомитися з принципом дії іграшки.

  • Користь і задоволення. Трансформація відбувається за лічені секунди і викликає бурхливе захоплення у дітей. Цільова аудиторія цих іграшок – хлопчики від 6 років. Гра формує впевненість у власних силах, виробляє комунікативні навички, розвиває уяву, відмінно підходить для змагань з друзями. Змінюючи форму моделі, дитина відчуває власну значущість. Малюк може відтворювати улюблені моменти з мультфільму, представляти себе на місці відважних героїв або довіритися уяві й придумати власний розвиток подій.

  • Оформлення та матеріали. Пропоновані варіанти мають переважно яскраві відтінки, але кожна модель це, зазвичай, поєднання кількох кольорів. Автомобілі можуть використовуватися на будь-якому твердому покритті, тому підходять як для домашніх забав, так і для активного відпочинку в парку або у дворі. Всі елементи конструкції виготовляються з міцного, надійного, безпечного пластику, який стійкий до різких поштовхів і спокійно витримує гонки або зіткнення.

Кожен трансформер Screechers Wild порадує малюка неймовірними перетвореннями, а батьків – добротним виконанням і надійністю використовуваних матеріалів. Транспортний засіб піднімається в повітря, робить перекид і стало приземлюється на всі чотири колеса. Демонструвати цю унікальну особливість своїм друзям – це завжди приємно та цікаво.

 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...