Переваги підтяжки обличчя

platinumlaser.com.ua
Автор:
platinumlaser.com.ua
16 лютого 2024

З віком рівень та запаси колагену в організмі зменшуються. Це стає причиною появи зморшок, в'ялості і провисання шкіри. Спершу косметичні засоби можуть бути помірно корисними, проте настає час, коли креми та сироватки перестають давати потрібний ефект і не можуть компенсувати втрату колагену.

Рішенням стане підтяжка обличчя в Platinum Laser — максимально ефективна процедура, яка дає довготривалі результати. Процедура передбачає видалення зайвої шкіри й жирових відкладень, а також підтягування м'язів шиї та обличчя, щоб зменшити провисання та повернути шкірі тонус. Плюсів у фейсліфтинг безліч, про ключові ми розповімо прямо зараз.

Переваги підтяжки обличчя

Усунення цілої низки ознак старіння за крок

Природний процес старіння призводить до різних змін зовнішнього вигляду обличчя та текстури шкіри. Крім віку, цьому можуть також сприяти пошкодження сонцем, куріння та стрес. Підтяжка може повернути молодий вигляд, впливаючи на такі ознаки. Результат:

  • Шкіра на обличчі та шиї стане більш гладкою та пружною.
  • Ви позбавитеся провисання шкіри, глибоких зморшок та носогубних складок, і все це за одну хірургічну процедуру.
  • Усунення складок, подвійного підборіддя і створення чіткої лінії.

Відсутність вікових та статевих обмежень

У той час як значну увагу приділяють проблемам старіння жіночої шкіри, чоловіки теж борються з віковими змінами, і оптимальним рішенням для них стане підтяжка обличчя.

Крім того, всупереч поширеній думці, не обов'язково досягати певного віку, щоб стати ідеальним кандидатом на процедуру. Хоча найбільш поширений вік пацієнтів, які вдаються до такої операції, становить від 50 до 65 років, будь-хто, хто має зморшки, може зробити фейсліфтинг. Існує кілька методів на вибір і досвідчений хірург зможе адаптувати процедуру для досягнення ваших цілей найменш інвазивним способом.

yZOVvLipQXRc1Bb2P1qJZ1S4l0lSPaJHOhvmJVoY5eBt4M54yPaQ8Y8wa-Ej2gy9jXPSj6lmPm-SxDnPaME7OLs-CQvP0NMhHq1OmHVYnqgq_yxlehXbjaDotfAWZWeO331xfdopzXHc9mY3OXfifF4

Фейсліфтинг добре поєднується з іншими косметичними процедурами

Існує безліч методик, що дозволяють змінити та виправити небажані проблеми обличчя та шкіри. На щастя, багато з них можна виконувати у поєднанні з процедурою підтяжки обличчя, щоб виключити подальші втручання.

Наприклад, деякі пацієнти можуть вибрати операцію з підтяжки брів або повік одночасно з фейсліфтингом. Це зменшує потребу додаткового часу на відновлення та допомагає забезпечити стабільні результати.

Відсутність видимих шрамів

Розрізи, виготовлені під час процедури, залишаються мінімально помітними. Хоча розмір та розташування розрізів залежать від конкретної операції, більшість з них роблять за вухом або вздовж лінії росту волосся, щоб полегшити маскування. Крім того, для абсолютного усунення рубців можна додатково вдатися до РФ-ліфтингу чи лазерного шліфування.

Природний результат

Хоча неможливо в прямому сенсі повернути час назад, підтяжка обличчя може буквально оживити ваш зовнішній вигляд. Сучасні методи фейсліфтингу вміло підтягують шкіру, повертаючи пружність та натуральні контури без роздутості чи стягнутості. Після процедури ви, як і раніше, будете собою — тільки молодше!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Подаруйте найкраще літо дитині з дитячим басейном
Подаруйте найкраще літо дитині з ди... Вибір басейну для дитини потребує ретельного підходу та врахування кількох важливих аспектів. У цій статті ми розглянемо...
ТОП-7 Великодніх мультиків для всієї сім'ї
ТОП-7 Великодніх мультиків для всіє... Ловіть добірку мультфільмів про світле свято - Великодня! Це чудова нагода цікаво та весело провести час зі сім'єю, а та...
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших рецептів
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших ре... Наближається світле свято - Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска. Тож лові...