Проблемна шкіра: чи є вихід?

caci-ukraine.com.ua
Автор:
caci-ukraine.com.ua
25 жовтня 2021

Проблемна шкіра приносить чимало дискомфорту та позбавляє впевненості в собі. Сучасна косметологія дає можливість назавжди позбутися недосконалостей і мати чудовий вигляд. 
Словосполучення «ідеальна шкіра» викликає певні асоціації. Насамперед це рівна текстура, однорідний відтінок, сяяння, легкий рум’янець. У цю картину зовсім не вписуються вугрі, чорні цятки, зморшки, сухість і тьмяний колір. Проблемна шкіра приносить чимало дискомфорту та позбавляє впевненості в собі. На щастя, це не вирок, а всього лише певні особливості, які можливо подолати. Сучасна косметологія дає можливість назавжди позбутися недосконалостей і мати чудовий вигляд.

Проблемна шкіра: чи є вихід?

Секрети ідеальної шкіри

Красу та здоров’я легко підтримувати власними зусиллями, особливо в молодому віці. У цьому допоможе певний спосіб життя, адже головними причинами проблем шкірного покриву є порушення в організмі через нестачу вологи, вітамінів, недосипання, стрес, вплив ультрафіолетових променів і інших несприятливих зовнішніх чинників.

Як покращити стан шкіри:

  • випивати достатню кількість рідини в день;
  • мати в раціоні всі необхідні речовини — поліненасичені кислоти та вітаміни А, В, С, D і Е;
  • налагодити графік сну, періодично відволікатися від усього й повноцінно відпочивати;
  • уникати шкідливих звичок: паління, алкоголю, зловживання кавою, солодощами, фастфудом;
  • зменшити контакт із бактеріями — не торкатися обличчя брудними, руками частіше міняти рушники й наволочки, прати шапки й шарфи, протирати смартфон перед дзвінком;
  • повністю знімати макіяж наприкінці дня;
  • очищати обличчя — вранці та ввечері вмиватися з ніжною пінкою або гелем, деколи робити легкий скраб;
  • після вмивання відновлювати кислотно-лужний баланс епідермісу за допомогою тоніка;
  • у сонячні дні кожен раз перед виходом із дому наносити санскрін;
  • знайти досвідченого косметолога.

Косметика буде давати хороший ефект, тільки якщо поднювати її із салонним доглядом. Сучасні косметичні процедури допоможуть запустити регенерацію клітин і істотно вплинути на стан тканин.


Апаратні процедури, що борються з дерматологічними проблемами

Апаратна косметологія допомагає активізувати необхідні процеси в будь-якому віці. Найефективніші методи — це LED-випромінювання й мікроструми (мікротокова терапія). Це дієві, безпечні й безболісні маніпуляції, що завжди дають чудовий результат, який видно відразу. Не потрібно чекати, поки зійдуть набряки й почервоніння. Якщо поєднати два методи, клітинні процеси тривають і після сеансу до кількох тижнів.

Основні переваги поєднання мікрострумів із LED-терапією:

  • звуження пор і судин;
  • зникнення висипань, почервонінь, подразнень;
  • вирівнювання текстури та тону шкіри;
  • зволоження, живлення та повне оновлення верхнього шару шкірного покриву;
  • поліпшення обміну речовин.

Британський бренд CACI International розробив унікальну систему CACI Synergy, що поєднує дві корисні дії: наднизькі мікроімпульси і LED-терапію. Використання цих інноваційних методик гарантує поліпшення стану епідермісу, омолодження й оздоровлення. Щоденний догляд має стати невід’ємною частиною життя. Якщо регулярно живити її зсередини й зовні та вчасно відвідувати косметолога, проблемна шкіра обличчя стане помітно здоровішою.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...