Шлях української збірної на Євро 2024 та перспективи команди

meta.ua/bookmakers
Автор:
meta.ua/bookmakers
11 червня 2024

Шлях України до фіналу чемпіонату та думка букмекерів щодо її майбутніх успіхів

Шлях української збірної на Євро 2024 та перспективи команди

Українська збірна затвердила фінальну заявку на участь у фіналі Euro-2024. На чемпіонат вирушать 26 футболістів: їм належить зіграти проти збірних Бельгії, Румунії та Словаччини. Поєдинки відбудуться на стадіонах різних міст Німеччини – Дюсельдорфа, Кельна, Мюнхена, Штутгарта та Франкфурта-на-Майні.

Першим матчем групи E, до якої входить українська команда, стане гра проти Румунії, призначена на 17 червня. Майбутній поєдинок викликає величезний інтерес футбольних фанатів та букмекерів з усього світу. Спеціаліст розділу igaming на сайті https://meta.ua/bookmakers/ Андрій Рубан розповів про шлях команди до групових ігор та про оцінки очікуваних результатів.

Шлях до проходження у фінал

У рамках відбору на Євро-2024 українцям вдалося перемогти у більшості контрольних матчів – поєдинок Боснія-Україна закінчився з рахунком 1-2 на користь синьо-жовтої команди, а через 5 днів команда України обіграла футболістів Ісландії. Своєю чергою, контрольний матч проти Німеччини, що відбувся 3 червня в Нюрнберзі, завершився внічию – на рахунок не вплинули навіть численні заміни та складні маневри з боку обох команд.

Прогнози букмекерів

Припущення щодо потенційного переможця були висунуті відразу ж після завершення жеребкування фінального турніру, що відбулося 2 грудня. На жаль, Україна не входить до десятки фаворитів Euro-2024 – коефіцієнти на її перемогу стартують від 33,00. Попри це, вихід у плей-офф очікуваний – ставки на нього приймалися з коефіцієнтом від 1,40. Також є ймовірність того, що українська збірна стане переможцем своєї групи – у цьому випадку коефіцієнти стартують від 5,00.

Своєю чергою, за словами Андрія Шевченка – президента Української асоціації футболу, метою українців є «вихід із групи», і, на його думку, гравцям це «під силу, хоч збірна України – це наймолодша команда на чемпіонаті, у неї все ж таки є шанси». Також Шевченко стверджує, що «Україна стане сюрпризом на Євро», а «воля до перемоги, сильна мотивація та підтримка фанатів» однозначно допоможуть їй перемогти.

Наступні матчі

Крім того, у рамках підготовки до фіналу українська збірна має пройти другий за рахунком контрольний матч з польською командою – поєдинок відбувся 7 червня на Національному стадіоні Варшави. 

Згідно з прогнозами букмекерів, результатом змагання стане «нічия» – коефіцієнти на перемогу України дорівнювали 2,85, на виграш Польщі – 2,77, на рівний рахунок – 3,45. 

Також 11 червня відбудеться останній товариський поєдинок між збірними України та Молдови у Кишиневі.

Події по темі:
Коментарі до події (1)
  • Олександр Лукінишин 18 Червня

    Хочу помити ковйор на цьому сайті https://www.cleaningworld.com.ua/ Рекламували мені його мої друзі.
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як зрозуміти, що компанія підходить вам: ознаки хорошого роботодавця
Як зрозуміти, що компанія підходить... Дізнайтесь, як визначити ідеального роботодавця: ключові ознаки та переваги. Розкрийте секрети успішної кар'єри та задов...
Мобільний банкінг: переваги та недоліки
Мобільний банкінг: переваги та недо... Вивчаємо переваги та недоліки мобільного банкінгу: зручність на долоні та виклики перед безпекою та приватністю
Lanvin: стильна елегантність та сучасні тренди у кожній деталі
Lanvin: стильна елегантність та суч... Бренд Lanvin, один із найстаріших у світі моди, продовжує дивувати новаторськими підходами та розкішними дизайнами. У ко...