Срібні сережки – вибір тих хто обирає вишуканість

zlato.ua
Автор:
zlato.ua
02 листопада 2022

Прикраси для вух дуже популярні. Причому вони настільки затребувані що зустрічаються не тільки в жіночих колекціях, а й у чоловічих. Для того щоб усі мали змогу підібрати модель під свій смак і бюджет, мануфактури пропонують величезну кількість серій і колекцій, кожна з яких заслуговує на увагу.

Срібні сережки – вибір тих хто обирає вишуканість

Складно сказати які саме рішення закріпили за собою репутацію фаворитів публіки, але сучасний споживач, і експерти Злато.юа це підтверджують, полюбляє срібні сережки https://zlato.ua/uk/f-sriblo_925-serezhky/ не менш ніж золоті. Це не дивно бо вони не менш актуальні в будь-яких ситуаціях, також підходять під різні наряди і додають образу вишуканості і особливого шарму. Недаремно колір срібла називають «благородним» бо його присутність у вашому образі додасть луку аристократичності.

Срібло не значить дешево

Існує стереотип, що срібні сережки обирають ті кому не по бюджету придбати прикраси з золота. Це далеко не так.

По перше, сережки із срібла виглядають не менш круто. По друге є екземпляри, які по ціні перевершать золоті вироби. Ексклюзивні срібні сережки здатні зачарувати і вразити навіть самого прискіпливого покупця.

Для виготовлення різних шедеврів майстри використовують срібло високої проби. Крім того для створення різних візуальних ефектів ювеліри використовують різні техніки обробки металу і всілякі спеціальні покриття. Популярністю користуються моделі:

  • з позолотою;
  • з чорнінням;
  • з родієвим покриттям.

Останні, до речі – це справжня знахідка для тих у кого чутлива, схильна до алергії шкіра. Родієве покриття збільшує гіпоалергенність металу і робить його на 100% безпечним навіть якщо у вас чутлива дерма.

Срібло дуже податливе при обробці, а це значить що з нього можна створювати вироби найрізноманітніших форм. Ніяких обмежень в плані дизайну і складності виконання. Подобається срібна класика – для вас кільця чи конго, пусети чи продівки. Хочеться чогось біль оригінального – кафи, кліпси, висюльки. Щодо декору то срібло теж як і золото прекрасно комбінується з дорогоцінним і напівдорогоцінним камінням. Отже якщо вам до вподоби складні вироби, декоровані камінням – такі теж знайдуться в серіях ювелірних брендів.

Срібні сережки з бірюзою

Що ще треба знати про срібні сережки? Напевно те, що вони ніколи не вийдуть з моди. І не варто переживати, що вони довгий час вважалися молодіжними прикрасами. Ні, ювеліри створюють такі шедеври, які здатні прикрасити образ найсоліднішої пані.

Догляд за ними простий і не вимагає особливих навичок. Носити їх можна в комбінації з різним нарядами, виконаними в різній стилістиці. Інколи вони навіть ризикують стати родзинкою вашого образу. І як кажуть модні критики та професіонали Zlato.ua, срібні сережки вибирають впевнені в собі панянки, які вміють створювати класні ювелірні ансамблі і не бояться експериментів.

Події по темі:
Коментарі до події (1)
  • Louise Reed 26 Травня

    Сайт https://yantar.ua/blog/yantarnaya-kislota-yantarnaya-pudra-yantarnoe-maslo-.html пропонує великий вибір чудових виробів з бурштину, які можна придбати. Ось деякі з найкращих виробів, які варто звернути увагу:



    Бурштинові прикраси, Бурштинові сувеніри, Бурштинові іграшки, Бурштинові аксесуари.



    На сайті yantar.ua ви знайдете різноманітні вироби з бурштину, які поєднують в собі красу, унікальність і природні цілющі властивості цього чудового матеріалу.
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...