Які промокоди найбільш популярні серед українців?

https://codes.com.ua/
Автор:
https://codes.com.ua/
13 вересня 2022

За результатами соціального опитування, проведеного експертами Codes, загальна кількість використовуваних жителями України промокодів у 2022 році зросла на 12%. При цьому популярність знижкових купонів в Україні продовжує стабільно збільшуватися. Обумовлено це, в першу чергу, різким підвищенням вартості товарів першої необхідності та зниженням доходів українців.

Промокод - це ефективний інструмент заощадження. Знижкові купони дозволяють вигідно придбати практично будь-які товари та послуги.

Інтернет-магазини, ресторани швидкого харчування, служби таксі і навіть азартні заклади використовують промокоди для залучення нових клієнтів. Наприклад, нові гравці можуть отримати в казино Космолот бездепозитний бонус. Для цього потрібно авторизуватися на сайті азартного закладу і активувати бонус-код.

Які промокоди найбільш популярні серед українців?

Актуальні промокоди регулярно публікуються на сайті знижкового агрегатора Codes. Знайти діючий інтернет-магазин або розважальний заклад в базі цього сервісу не складе труднощів. Досить ввести назву компанії в пошуковий рядок і вивчити доступні знижкові пропозиції.

Експерти також провели соціальне дослідження, для чого саме респонденти найчастіше використовують купони на знижку. 91% тих, хто ними користується, здійснюють покупку різних товарів. Ще 25% застосовують бонус-код при оплаті послуг.

Найчастіше українці використовують знижки при здійсненні покупки:

  • побутової хімії, гігієнічного приладдя, косметики;
  • продуктів і готової їжі;
  • квитків на залізничний транспорт;
  • лікарських засобів;
  • одягу.
  • Понад 51% опитаних споживачів хотіли б отримувати знижку на будь-яку покупку, ще 41% респондентів воліли б купон на кешбек. Більшість опитаних вважає за краще використовувати цифрові промокоди.

Хто користується промокодом?

За статистикою жінки частіше, ніж чоловіки здійснюють покупки в інтернет-магазинах, використовуючи купони. При цьому найбільш активною є вікова категорія людей від 25 до 34 років. Згідно з територіальним розподілом, найбільш затребувані акційні пропозиції серед киян та жителів Львівської області. У цих регіонах користуються попитом купони на одяг, таксі і квитки в розважальні заклади.

Завдяки промокодам онлайн-шопінг стає для українців більш вигідним і приємним. Це простий спосіб отримувати знижку на товари, безкоштовну доставку, подарунки та інші бонуси. Використання знижкового купона здатне знизити вартість одного товару на 20% -70% від начальної ціни.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...