Borjomi New Year Parade - Вперше в Україні

Borjomi New Year Parade - Вперше в Україні

В Україні вперше відбудеться Новорічний парад Borjomi New Year Parade!

Костюмовані паради є обов'язковим та неодмінним атрибутом святкування Нового року в багатьох країнах. Відтепер світовий формат яскравого дійства проходитиме і в Україні. Перший Borjomi New Year Parade відбудеться вже в цьому році — 22 грудня в центрі Києва, і долучитися до нього зможуть усі охочі. Святкову ходу підтримує місто та Департамент культури КМДА.

За статистикою, Новий рік — свято №1 в Україні. Саме його вважають найулюбленішим 79% українців.

«Як і сам Новий рік, Новорічний парад — з музикантами, новорічними персонажами, фантастичними тваринами та супергероями, стане справжнім символом свята, створить казкову новорічну атмосферу, об’єднає абсолютно різних людей, тому тема цьогорічної ходи «Святкують всі!», адже свято, щоб #боржомити, — говорить Оксана Панкіна, представник організаторів. — Ми щиро прагнемо, щоб Borjomi New Year Parade став новим трендом та очікуваною культурною подією для столиці, передвісником свята для тисяч українців та додатковим приводом відвідати Київ для багатьох туристів».

Феєрверки з метафану, 10-метрова платформа, сотні людей у новорічному вбранні, запальна музика та конкурс на найкращий  костюм: ось що очікує українців на першому Новорічному Borjomi Параді.

ЩО: Borjomi New Year Parade. ДЕ: початок святкової ходи від Оперного театру (вул. Володимирська 50) до Софійської площі. КОЛИ: 22 грудня 2019 року, з 14:00 до 16:00. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення