Боротьба за свій пейзаж - Виставка Дениса Кривого

Боротьба за свій пейзаж - Виставка Дениса Кривого

7 лютого о 18:00 у київському просторі PEN Ukraine відкриється виставка фотографій Дениса Кривого “Боротьба за свій пейзаж”. Денис Кривий – український фотохудожник та військовослужбовець Сил спеціальних операцій ЗСУ, що загинув у Бахмуті в травні 2023 року.

На виставці будуть продемонстровані роботи із серій “Краса Бузького Гарду” та “Київські мости”. “Краса Бузького Гарду” присвячена національному парку поблизу села Мигія Миколаївської області, що був одним з найулюбленіших місць Дениса Кривого. Саме там він сформувався як фотограф та виріс як особистість. “Київські мости” – маленька серія фотографій, на яких відображено красу Південного і Дарницького мостів. Всі фото були зроблені протягом грудня 2011 року в період, коли у фотографів була підвищена увага до цих споруд. Вони навіть називали це явище “мостофілія”.

Подію модеруватиме письменниця та дослідниця культури Саша Довжик. Участь у відкритті виставки візьмуть дружина Дениса Кривого Галина Волгіна, директор національного парку “Бузький Гард” Владислав Артамонов (онлайн), президент PEN Ukraine Володимир Єрмоленко та фотограф Олександр Нестеровський.

Виставка проводиться за підтримки благодійного фонду “СЯО”, що був заснований Галиною Волгіною, дружиною Дениса Кривого. Фонд проводить аукціони та продажі робіт Дениса Кривого, а отримані кошти передає для допомоги його підрозділу. Протягом виставки у відвідувачів буде змога придбати фотографії, а вторговані гроші також підуть на збір для цього підрозділу.

Інформаційним партнером виставки є The Ukrainians Media.

Запрошуємо долучитись до відкриття виставки та вшанувати пам’ять Дениса Кривого!

Відкриття: 7 лютого о 18.00.
Адреса: простір PEN Ukraine, Київ, вул. Лук’янівська, 14а (метро “Контрактова площа”)

Вхід вільний за попередньою реєстрацією

Роботи Дениса Кривого експонуватимуться до 7 квітня.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення