Boys by Girls - Інтерактивна виставка-дослідження

Boys by Girls - Інтерактивна виставка-дослідження

З 3 по 31 липня в аукціонному домі “Корнерс” (вул. Кудрявська 8а)  працює інтерактивна виставка-дослідження Boys by Girls від кураторок 39.9gallery,  присвячена сприйняттю маскулінності. 

Виставка реалізується в рамках проєкту Her (ex)position - ініціативи аукціонного дому Корнерс та  Dofa Fund.

У проєкті представлено роботи художниць, які рефлексують на тему маскулінності шляхом візуалізації персонального досвіду: вони розглядають чоловіче тіло як сексуальний об’єкт, змальовують чоловічу тендітність та акцентують увагу на деяких аспектах мужності. Відвідувачам пропонується сприйняти цю інтерпретацію через призму власного досвіду та обрати арт-об'єкт, який найбільше відображає їх особисте ставлення до теми. Для участі в проєкті відвідувачу потрібно розмістити наліпку біля відповідної мистецької роботи. 

За результатами дослідження, кураторською групою буде обрано мистецький твір, який виявиться найбільш актуальною візуальною рефлексією на тему маскулінності.  Цей арт-об’єкт організатори проєкту передадуть у приватну колекцію майбутнього переможця спеціального розіграшу в рамках проєкту Boys by Girls.Умови розіграшу за посиланням:https://forms.gle/aFtpaKuBixqfZtpr7

В рамках проєкту будуть представлені роботи Ельміри Шемседінової, Олександри Вороніної, Жені Лаптій, KIN, Саші Ше, Соні Уманської. 

Кураторки проєкту: Катерина Липовка, Анастасія Лебега, Катерина Левченко. 

Менеджерка проєкту: Катерина Радик. 

39.9gallery - інноваційна онлайн галерея, що представляє актуальне та доступне українське мистецтво та стимулює зрушення арт-ринку.Серед митців галереї є ті, що на стадії становлення своєї кар’єри та вже відомі в арт середовищі художники. Концептуальна особливість проєкту полягає в тому,  що вартість робіт на сайті 39.9gallery не перевищує 39 999 грн. Всі роботи з виставки доступні у продажу в галереї “Корнерс” та на сайті !

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення