BrainStorm

BrainStorm

Після тріумфального виступу на фестивалі Atlas Weekend BrainStorm знову в Києві! 21 жовтня на майданчику Atlas латвійська рок-команда зіграє для своїх українських шанувальників сет з найвідоміших хітів і найсвіжіших треків із альбому 2015 року «7 Steps Of Fresh Air», багато з яких вже міцно прижилися на радіостанціях східної Європи, Росії та СНД. Не виключають музиканти і прем'єр абсолютно нових пісень, адже концерт в Києві припадає на період, коли в учасників групи буде самий розпал запису нової платівки, попередній реліз якої призначений на весну 2018 року.
BrainStorm (Prata Vetra) вже більше двох десятиліть міцно утримують статус головної рок-команди Прибалтики. Музикантам вдало вдається поєднувати в своїй творчості три мови, створюючи одночасно композиції латиською, російською та англійською мовами. У послужному списку музикантів такі хіти, як «Maybe», «Только бы ты на меня посмотрела», «Ветер», «Выходные», «Скользкие улицы», «На заре», «Миллионы минут», «Thunder Without Rain», «Ты не один», «Colder», «My Star», «Эпоха» та ін.
Сьогодні BrainStorm - лауреати премії MTV Europa Music Awards, учасники таких провідних фестивалів, як Glastonbury і Great Escape, Sziget, Rock For People, Summer Sound і Positivus, Eurosonic, Maxidrom, Kubana, «Крылья», «Нашествие», «Дикая Мята».
Альбом групи «7 Steps Of Fresh Air», виданий в 2015 році, увійшов в офіційні лонг-списки 58-ой музичної премії Греммі - пластинка BrainStorm потрапила в 300 кращих альбомів з усього світу в списки на номінацію Кращий поп-альбом року.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення