Бред Пітт та Анджеліна Джолі у фільмі "Біля моря"

Бред Пітт та Анджеліна Джолі у фільмі "Біля моря"

Рік: 2015. Країна: США
Режисери: Анджеліна Джолі
Студія: Universal Pictures
Жанр: драма, мелодрама
Прем’єра (в Україні): 10.12.2015
Прем’єра (у світі): 12.11.2015

Дія відбувається у 1970их роках. Пара приїжджає до французького приморського містечка і зупиняється в готельному номері з видом на Середземне море. Роланд - письменник, який раніше подавав багатообіцяючі надії. Тепер він займається тільки розповідями про те, хто він, а не самою справою. Його дружина, Ванесса, танцівниця. Вона вживає пігулки і зневажливо ставиться до всього, що зустрічається їй на шляху. Ці двоє прожили в шлюбі вже 14 років, але вистачить всього декількох хвилин спостереження, щоб здивуватися: як їм це вдалося? Все змінюється, коли до сусіднього номеру заселяється молода пара - Леа і Франсуа.

Для Анджеліни Джолі це вже не перший досвід в режисерському кріслі. Відома актриса працювала над картинами "Місце в часі", "У краю крові і меду" і в 2014 році вийшла військова драма з Джеком О'Коннеллом ("Молокососи", "300 спартанців", "71") і Доналом Глісоном "Нескорений". Останній фільм номінувався на Оскар в трьох категоріях.
В інтерв'ю режисер зізналася, чому обрала для картини "Біля моря" саме семидесяті. Не тільки тому що це був атмосферний час, але також через відсутність багатьох відволікаючих компонентів сучасного життя, які не дозволяють зосередитися на емоціях героїв. Сценарієм стрічки також займалася вона сама.

Для Бреда Пітта і Анджеліни Джолі це буде другий спільний фільм після десятирічної перерви. Перед цим вони грали пару в комедійному бойовику "Містер і місіс Сміт".
Одним з продюсерів "Біля моря" виступив Кріс Брігем. Він працював над такими відомими стрічками як "Авіатор" Мартіна Скорсезе, "Острів проклятих" з Леонардо Ді Капріо, "Початок" Крістофера Нолана, "Операція Арго" Бена Аффлека, "Ной" Даррена Аронофскі та ін.
Зйомки фільму "Біля моря" проходили на острові Гозо, на Мальті. Приблизно з червня по листопад 2014 року.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення