Caribbean Club: Новорічний карнавал Tony Remol Band and Ring/Monatik

Caribbean Club: Новорічний карнавал Tony Remol Band and Ring/Monatik

Найяскравіша святкова ніч року все ближче. Прощання з роком, що минув та зустріч нового року - це не тільки весело, але й відповідально: "Як рік зустрінеш, так його і проведеш"! Саме час запланувати святкування Нового Року в гарній компанії, з феєричною шоу-програмою, живою музикою, танцями, великою ялинкою та чудовим настроєм в центрі зимового Києва.
Дотримуючись прекрасної традиції Caribbean Club влаштовує НОВОРІЧНИЙ КАРНАВАЛ та запрошує разом провести святкову ніч!
Для гостей виступить Зірковий Гість - Monatik. Співак, ім'я якого звучало у радіоефірах та не сходило з екранів весь 2015 рік. Музичні нагороди та зіркові дуети сипались один за одним.

ВІДЕО: Анна Сєдакова & Monatik "Тише" http://youtu.be/WKjmzomQjkY  
Monatik "Сейчас" http://youtu.be/_jQNSxYlx9U 
Monatik & Apache Crew "В лучшем свете" http://youtu.be/Eo8N7L2fQOc

Для усіх прихильників танців виступить Remol's Cover Band & Rigo - запальний кубинсько-домініканський творчий тандем виконає композиції, які розривали танцювальні майданчики по всьому світу. 
Remol' Cover Band (promohttp://youtu.be/6s9gHuMyu64 
Протягом усієї ночі веселі конкурси, приємні подарункі, жарти від професійного ведучого, багато-багато посмішок та щирих привітань! 
У вартість квитка ввійшли шоу-програма, пляшка шампанського та холодні закуски. Інші блюда для святкового столу ви можете обрати у нашому Спеціальному Новорічному Меню.

Шановні глядачі, місця за столиками продаються парами - вимога організатора!enlightened
Придбати квиток

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення