Пресовані чаї Китаю 2.
У зв’язку з підвищеним інтересом до теми пуерів та інших пресованих чаїв Китаю, проект Філософія Чаю вирішив зробити ще одну зустріч, на якій ми знову будемо готувати юньнаньські шу та шен пуери, а також пресований Да Хун Пао зі скал У І.
Під час зустрічі ми приготуємо чаї різними методами та поговоримо трохи про історію розвитку Чайного Шляху. Проте методи приготування цього разу будуть трохи іншими.
Не пропустіть: 31 січня, о 12.00.
Coffee Jazz Bar (вул. Нижній Вал 15, метро "Контрактова площа")
Сторінка події в ФБ: https://www.facebook.com/events/1516737481956466/
Сторінка кав'ярні: https://www.facebook.com/Coffee-jazz-bar-820056941371284/
Тривалість 90-120 хв.
Реєстрація по тел: 098 694 6907