Велике грузинське свято з "Боржомі"

Велике грузинське свято з "Боржомі"

Всі анонси від: IDS Borjomi Ukraine

Відкрий сучасну Грузію!

Гамарджоба, активні, молоді, сучасні та закохані у життя любителі батьківщини вина, хінкалі, Mgzavrebi та “Боржомі”! Ви готові побачити зовсім іншу Грузію?! Відчути весь її колорит, смак та відтінки, до мурашок по шкірі закохатися у її ритми та звуки?
Тоді save the date! 30 вересня та 1 жовтня Національний ботанічний сад ім. Гришка перетвориться на нову Грузію - місце, де зустрічаються автентична культура та яскрава сучасність.
Що люблять і цінують грузини сьогодні? Яку музику слухає молодь Грузії? Чим вони цікавляться?

Про все це та багато чого іншого ви зможете дізнатися на Великому грузинському святі!
Лекції “Грузинського університету”, віртуальні подорожі у VR-окулярах по Тбілісі та Батумі, виступи модних діджеїв, 5 різних зон для селфі, тематичні ігрові майданчики та величезний фуд-корт із сучасними інтерпретаціями легендарних страв національної кухні відкриють вам нову Грузію!

40 грузинських ресторанів, лекції десятків провідних блогерів та відомих людей, гігабайти фотографій для Instagram, 2 дні живих концертів сучасних грузинських виконавців - завдяки “Боржомі” ви зможете отримати більше насолоди та вражень від усього побаченого, почутого та відчутого.

Чекаємо на вас 30 вересня та 1 жовтня з 12:00 до 20:00! Насолоджуймося сучасною, смачною і драйвовою Грузією разом із “Боржомі”!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення