Чемпіонат України з середньовічного бою «Зов героїв»

Чемпіонат України з середньовічного бою «Зов героїв»

Всі анонси від: Парк Київська Русь

Видовищно, хардкорно, з металом... Якими ще словами можна описати накал пристрастей відкритого чемпіонату України з історичного середньовічного бою «Зов героїв»? Що повною мірою може передати атмосферу та енергетику середньовічного турніру? Запрошуємо Вас на власні очі побачити змагання бійців клубів історичного бою, які відбудуться 28 і 29 травня на території Древнього Києва в «Парку Київська Русь».
Ви зможете побачити бій лицарів «Стінка на стінку», а також поєдинки 21 на 21 воїн, в яких найкраще проявляються тактичні навички бійців, і бої 5 на 5 бійців, в яких головну роль грають індивідуальну майстерність і почуття «плеча» товаришів, витримка і взаємодія між бійцями.

А крім цього Ви станете свідками оборони і взяття стародавнього міста, з пострілами зі справжніх требушетів за участю кінної дружини та іншими спецефектами.
Також можна буде прокататися верхи на коні, постріляти з лука арбалета, взяти участь в різноманітних майстер-класах і сфотографуватися на фоні древніх споруд в костюмах, які можна взяти на прокат якраз з цією метою.
Древній Київ в «Парку Київська Русь» розташований в с. Копачів, Обухівський район, Київська область. З Києва курсують маршрутки від метро Видубичі.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення