CHERNOBYLING 2018 - Фестиваль у Києві

CHERNOBYLING 2018 - Фестиваль у Києві

Приготуйтесь до останнього шаленого уік-енда цього літа!

З 31 серпня по 2 вересня в Арт-просторі “Carbon” (павільйон №13) на ВДНГ вибухне мікс із музики, драйвових подорожей, постапокаліпсису та мистецтва. Вперше у Києві – фестиваль Chernobyling. Для вас – 15 гуртів та діджеїв, повітряний та атомні цирки, підземний кінотеатр, VR-простір, бойова арена, храм та інші пригодницькі локації, що занурять вас до постапокаліптичного світу Чорнобилінгу. Тих, хто ближче до мистецтва – запрошуємо на лекції, воркшопи, атмосферні виставки та перформанси від українських та європейських митців. Тих, хто цікавиться історичним контекстом чорнобильскої Зони - запрошуємо на лекції та захоплюючі розповіді від тих, хто брав участь у дослідженні території та ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Для тих, хто прагне буквально відчути на дотик закинуті світи, уявний та реальний, буде можливість відправитись у тури до Чорнобиля або закинутими місцями Києва. Для тих, хто шаленіє від Mad Max, Fallout та Водного світу – підземелля The Pit відкриє свої залізні обійми.

Chernobyling – це простір, де кожен зможе доторкнутись до нового та незвіданого. На вас чекають: - The Pit – підземне місто в постапокаліптичному стилі, знаному з фільмів серії Mad Max; - Тематичні тури – до Прип’яті, Чорнобильської Зони та нічний тур до музею Чорнобиля; - Майстер-класи – вуличне мистецтво, робота із металом, фарбою та іншими матеріалами; - Геокешинг – триденний квест територією ВДНГ, Києва та Чорнобиля; - UrbEx тури – щоденні тури у підземелля та на дахи Києва, локації часів Другої Світової та Холодної війни; - Адреналін – батут-рогатка, тир та інші активні розваги; Дійство підтримує потужний склад гуртів та діджеїв!

День від Radio Submarina: Shadazz, On the Wane, Fazzer, Osnova, SeptaGround Марічкин Макогон, BlazerJacket, Violet Raymoor, Bad Pit, Personal Witches, Zwyntar, DJ Sasha Che, DJ Andre Pastor (SK), DJ Ripple (PmdR & Spill) (SK).

Квитки (на всі дні): Вулична зона - безкоштовно Лайт зона - 100 грн (з ранку до початку вечірньої концертної програми) Вечірня зона - 300 грн (повний доступ на денні локації, вечірні концерти та нічні afterparty) Повний доступ - 600 грн (все вищевказане та доступ на The Pit) Де придбати: Якщо ви хочете просто придбати квиток без зайвої мороки - тут

Увесь прибуток від фестивалю та благодійного туру 3 вересня буде передано на користь фонду “Діти після Чорнобиля”.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення