Comedy Woman

Проект Comedy Woman - це пряма відповідь на вічне чоловічий питання: «А чи вміють жінки жартувати?» Вміють! 30 березня під Палаці Україна Comedy Woman переконає вас у цьому! Легко, витончено, невимушено, гламурно, з дрібкою самоіронії і сарказму!
Comedy Woman - це шоу, в якому жінки жартують про себе і інших жінок: красивих, не дуже гарних, «на любителя» та інших. Сміються над модними новинками, розміром грудей, багатством внутрішнього світу. Крім того, вони співають, танцюють, з'ясовують стосунки. Естрада, в кращому значенні цього слова: барвисте, феєричне, інтригуюче музичне дійство!
"На нашому концерті «Comedy Woman» глядачі побачать те, що ніколи не змогли б побачити на екранах телевізорів чи в інтернеті! Живе спілкування актрис з глядачами, постійна стовідсоткова імпровізація, жіночі підколи один одної, повірте, за багато років гастролей їх накопичилося дуже багато, - розповідає креативний продюсер та ідейний натхненник проекту Наталія Андріївна, - Буде все золоте! Все в барвистих декораціях, костюмах ... І, звичайно, вперше на великій сцені збереться повністю весь "золотий" склад учасниць Comedy Woman. Цей концерт по своїй яскравості і ексклюзивності можна прирівняти до дорогого діамантового намиста! А діаманти - кращий подарунок для жінки. Чоловіки, замисліться!"

Концерт «Comedy Woman» приурочений до ще однієї важливого події: в цьому році дружний дівочий колектив відзначає 10-річний ювілей. Дівчата стали професіоналами своєї нелегкої справи. У 2006 році чемпіон Вищої ліги КВН Наталія Андріївна зібрала особливо талановитих дівчат для того, щоб здійснити зухвалу мрію: створити єдине гумористичне жіноче шоу.
Спочатку проект називався Made in Woman і носив виключно клубний характер. Учасниці ласкаво називали шоу "інтелектуально-гумористичним борделем"! Зараз, через 10 років безперервних ефірів, Comedy Woman завоювали і закріпили за собою почесне звання першого повністю жіночого гумористичного проекту.
Крім постійних актрис, в шоу завжди беруть участь запрошені зірки шоу-бізнесу.
30 березня у Палаці Україна не обійдеться без приємних сюрпризів, гостей і нових номерів тонкого жіночого гумору.
Одним словом, це буде краще шоу року. А краще воно тому, що жіноче!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення