#КАПУСТАнаШОПІНГ - Даринок святкує День народження

#КАПУСТАнаШОПІНГ - Даринок святкує День народження

Столичний маркет-молл «Даринок» святкує день народження – 19 років успішної роботи! І анонсує гучне гуляння. Цілий місяць, з 28 січня до 28 лютого включно, в маркет-моллі пройде під слоганом #КАПУСТАнаШОПІНГ, у рамках якого відвідувачі зможуть отримати сертифікати на шопінг загальною номінальною вартістю 500 000 грн. І куди ж день народження без розваг і музики? Щовихідних гостей чекатимуть безкоштовна розважальна програма й жива музика від кавер-гуртів. Хедлайнер, Jerry Heil, виступить 28 лютого о 17:00. Слідкуйте за соцмережами «Даринку», щоб нічого не пропустити.

День народження у «Даринка», але подарунки дарує сам «Даринок»! Приєднуйтесь до святкування і розіграшу сертифікатів на шопінг, номіналом 1 000  грн кожен. Усього буде розігруватись 500 сертифікатів. Щоб потрапити в список учасників, потрібно зробити три кроки:

1) У зазначений вище період зробити покупку на суму від 1 000 грн одним або двома чеками. Наприклад, подарунок коханим на День Святого Валентина, 8 березня або просто обновку до весни ніхто не відміняв.

2) Зареєструвати чек на промостійці біля входу №1 «Даринку» або біля головної сцени в зоні Wi-Fi. Після реєстрації отримайте смс-повідомлення про участь зі своїм унікальним номером.

3) Прийти на розіграш, який буде проходити в кілька хвиль: 27 і 28 лютого о 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 і 20:00. Особиста присутність під час оголошення переможця є обов'язковою умовою.

Брати участь можуть тільки повнолітні. Реєструвати можна необмежену кількість чеків.

А щасливчики, які народилися у 2002 році і/або в лютому місяці до 2003 року, мають можливість один раз зареєструватися для участі в розіграші без чеків – онлайн за посиланням.

Переможці будуть визначені за допомогою рандомайзера Random.org з трансляцією у прямому ефірі на головному екрані «Даринку» в зоні Wi-Fi. Офіційні правила за посиланням.

Завітавши в маркет-молл, будьте впевнені, тут продумали, щоб шопінг був доповнений цікавими й безкоштовними активностями. Вікенди на «Даринку» супроводжуються розважальними програмами з аніматорами, шоу, призами, майстер-класами та живою музикою.

Заходи в маркет-моллі «Даринок» проходять з дотриманням протиепідемічних заходів безпеки.

Детально з програмою активностей маркет-моллу «Даринок» можна ознайомитися за телефоном (044) 461 88 13 та на сайті. Також слідкуйте за новинами на сторінках у соцмережах Facebook і Instagram.

Маркет-молл «Даринок» знаходиться на Лісовому масиві, вул. Магнітогорська, 1а (станція метро «Лісова»). Працює щодня з 10:00 до 21:00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення