2 роки журналу Promum. День народження всіх мам!

2 роки журналу Promum. День народження всіх мам!

Всі анонси від: Журнал Promum

У суботу 12 листопада улюблений журнал всіх мам Promum.com.ua святкує свій другий День народження і чекає у гості читачів і друзів, щоб разом відзначити цю важливу і хвилюючу дату. За ці два роки ми встигли випустити тисячу публікацій, зробити десятки яскравих проектів, взяти інтерв'ю у багатьох зіркових мам і увійти в топ найпопулярніших журналів про батьківство! І в цей день кличемо наших читачів і друзів з сім'ями відсвяткувати важливу і хвилюючу для нас дату разом.

Ми проведемо наше свято під девізом: "День Народження Промам - День народження всіх мам!" 
У цей день мами відчують себе справжніми іменинницями, адже ми підготували для вас мільйон сюрпризів!

Для того, щоб це сталося, ми розважимо дітей "по повній". Малюків чекають: батутна арена, паролонова яма, мотузковий парк, скалодром, тарзанка, лабіринти, роледром, зона майстер-класів, де діти самі приготують цукерки і піцу, атракціони для найменших. Цілих 6,5 тисячі квадратних метрів розваг для карапузів! Діти точно будуть в захваті!

А в цей час ти зможеш: послухати цікаві лекції, поспілкуватися з авторами нашого журналу, сходити в салон краси, купити все найнеобхідніше на ярмарку, відірватися на НЕдитячій дискотеці, випити з нами шампанського, потрапити в об'єктив фотографів, виграти призи та подарунки, стати героїнею ролика про свято, наплювати на дієту і спробувати величезний торт з пташкою!

Бери дітей, подруг, чоловіка, батьків, та кого завгодно, і мерщій до нас!

Вхід для дітей - 150 грн. (Всі перераховані вище розваги входять у вартість квитка), вхід для дорослих - безкоштовно (Всі лекції, майстер-класи включені у вартість дитячого квитка).

Чекаємо вас 12.11 в розважальному центрі "Дитяча Планета" (ТРЦ "Україна", пл. Перемоги, 3) з 11:00 до 21:00.

Детальніше тут.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення