День всіх закоханих із гуртом O.Torvald

День всіх закоханих із гуртом O.Torvald

Всі анонси від: 'Atlas

Амури готові запалити ваші серця. А допоможе їм група O.Torvald

Свято кохання. Свято справжніх почуттів. Свято музики. Всі ці складові ви отримаєте 14 лютого в клубі Atlas.

Вечірка до Дня всіх закоханих буде незабутньою! Чудову атмосферу любові створять Амури. Вони вже точать свої стріли! Хочете запросити дівчину чи хлопця на перше побачення? Вам до нас. Прекрасно провести час з коханою людиною? Точно до нас! Запропонувати провести залишок життя разом? І знову - до нас. Ми точно знаємо, як зробити ваше свято незабутнім!
 
Атмосферу створить одна з найуспішніших молодих груп країни - O.Torvald. Група була створена в Полтаві в 2005, в 2006 музиканти переїхали до Києва, де пройшли рок-н-рольний шлях від клубних виступів в підвалі "44" до багатотисячних залів. Було 10 років репетицій, студійної роботи і гастрольних турів.
 
Команда стала важливим явищем для української музики, зіграла сотні концертів, видала п'ять номерних альбомів. "Ти Є", записаний в 2014 на київській студії "Бобіна" разом саундпродюсером Андрій Хливнюк ("Бумбокс"), за оцінками українських ЗМІ став найкращим альбомом групи і викликав чималий резонанс. У 2015 O.Torvald стали найпопулярнішою фестивальною командою країни і зіграли більше 20 фестивальних сетів в Україні та Європі.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення