День вуличної музики в селі Бобриця

День вуличної музики в селі Бобриця

14 жовтня сцена Бобрицького ярмарку стане першою в Україні сільською локацією Деня Вуличної Музики

Теплі співи від запальних гуртів і сольних виконавців - резидентів фестивалю День Вуличної Музики можна буде слухали впродовж цілого дня на Grande Finale'17 в Казкове село Бобриця.

Бобрицький ярмарок відбудеться у суботу, 14 жовтня. Ярмаркова частина - з 11.00 до 15.00. Резиденти фестивалю День Вуличної Музики виступатимуть з 13.00 до 20.00.

На ярмарку вас чекатимуть локальні виробники продуктів та приємна атмосфера на центральній площі мальовничого села. Ви матимете можливість познайомитись з виробниками, що працюють в сусідніх населених пунктах, Київській області і навіть гостями з інших областей, придбати в них козячі, коров'ячі та овечі сири, мед, халву, варення і джеми, городину, фрукти, наливки та вино, м’ясні вироби - від копченої грудинки до сиров'яленої ковбаси з сиром дорблю, вироби хендмейд і ще багато чого. Ми самі щоразу дивуємось тому, що привозять на ярмарок наші крафтові виробники. За ятками стоять власники, які самі є виробниками - то ж з ними є про що поговорити і подякувати за їх працю.

На фуд-корті: унікальний "PORTO Bar"; wok, гриль, бограч, скандинавські теплі бутерброди, бургери і ще дещо.

Анімаційна програма для дітей (11.00-14.00), а також каруселі та батути.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення