Depeche Mode. Global Spirit Tour

Група з унікальним звучанням, 36-річною історією і шикарною харизмою - Depeche Mode їдуть до Києва! Розклад концертів вже затверджено, так що саме час купувати квитки на найкращі місця!

"Вісники моди" в Україні

Британці, які з 1980 року стали однією з найуспішніших музичних колективів, не перестають дивувати. На самому початку шляху Depeche Mode грали синтетичний поп, потім перейшли на готичні мотиви з "промінцем надії", за словами Мартіна Гора. Приблизно в той час і були написані найгучніші хіти "Personal Jesus" і "Enjoy the Silence". На сьогоднішній день це рок-група, яка вважає за краще електронну музику.
В останній раз Depeche Mode були в Україні в 2013 році. Той концерт зібрав аншлаг, і українці з нетерпінням чекають нового альбому групи.

Відчуй Spirit

Останній лонгплей був випущений ще в 2013 році, він носив назву "Delta Machine". А на початку жовтня група анонсувала вихід чотирнадцятого студійного альбому з більш поетичним ім'ям "Spirit". Альбом повинен вийти через півроку, і в зв'язку з ним Depeche Mode влаштовують світове турне "Global Spirit Tour" по 32 містах. Розпочнеться воно в Стокгольмі, а закінчиться в Румунії. У розклад туру увійде і Україна. Концерт в Києві буде для групи третім візитом в нашу країну. По дорозі група відвідає Білорусь, Словенію, Венргію, Францію та інші європейські країни.

Купити квитки на концерт Depeche Mode в Києві
 
Цю грандіозну подію не можна пропустити, тому поспішай забронювати е-тікет на краще місце, щоб разом з багатотисячним натовпом прихильників відчувати атмосферу британського року. Ти можеш замовити квиток онлайн або в касах Karabas.com.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення