Децентралізація та заклади культури: досвід Польщі та перспективи реформи в Україні

Децентралізація та заклади культури: досвід Польщі та перспективи реформи в Україні

Всі анонси від: Американський дім

Як реформа децентралізації та місцевого самоврядування вплине на галузь культури? Які виклики стоять перед закладами культури на місцях? Як проводили подібну реформу в Польщі та які уроки заклади культури винесли після 10 років функціонування в децентралізованих громадах? Як заклади культури можуть знайти своє місце у реформаторській діяльності та окреслити шляхи подальшого розвитку? 
У відповідь на численні запити, ми продовжуємо обговорювати ключові реформи в країні та їх вплив на місцеві громади у форматі «Година з експертами». Про особливості децентралізації для закладів культури будемо розмовляти з міжнародними експертами та керівництвом Міністерства культури України 24 листопада а Американському домі, з 17:00 до 18:00. 
Ключові спікери: 
Ростислав Карандєєв - заступник Міністра культури України. 
Яцек Войнаровськи – програмний директор Інституту публічної політики (Варшава, Польща), радник Міністра адміністрації та цифрових технологій. 
Захід буде стрімитись в інтернеті. Під час обговорення ви можете адресувати свої питання до спікерів заходу. Для того, щоб долучитися до події в режимі вебінару, натисніть на посилання http://bit.ly/1PeYntGза 30 хвилин до початку події і слідкуйте за вказівками на екрані.
Вхід вільний. Щоб потрапити у будівлю Американського дому, при собі обов’язково мати паспорт чи посвідчення водія.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення