Дикий Travel: зустріч, присвячена мандрам та мандрівникам

Дикий Travel: зустріч, присвячена мандрам та мандрівникам

Всі анонси від: Дикий Travel

26-27 березня в «Izone» вдруге відбудеться подія, присвячена справжнім подорожам - Дикий Travel. Part 2!
Чимало мандрівників живе в нашій країні, тому чекайте на нові історії від 30 спікерів про travel в себе, життя в Природі, дикі мандри, extreme-подорожі та паломництво.
На вас чекають майстер-класи по виживанню в природніх умовах, шаманські виступи музикантів, travel-книгарня, справжня чайна, travel-маркет. Також запрошуємо вас приєднатись до буккроссингу: приносьте на події книгу, яка мала на вас потужний вплив, підпишіть і залишіть в Travel-книгарні, щоб хтось інший міг надихнутись нею.
Чи справді подорож – потужна життєва наука? Чому мандри так лоскочуть? Про ентузіазм і захват, про страх змін, про відкриття і втрати розкажуть ті, хто лікував свою душу в дорозі. 
Два дні ми присвятимо цілковитому зануренню в світ істинних подорожей, коли кожен день як щастя просто жити, нові країни як можливість позбавитись власних кордонів, а дорога як шлях до себе справжнього. 
Більше про подію можна дізнатись тут: https://www.facebook.com/events/1702951426648534/  
Квитки можна буде придбати як при вході, так і вже зараз на concert.ua: https://www.concert.ua/eventpage/dikii-travelenlightened

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення