ДІЛЯ: акустичний концерт в "Останній Барикаді"

ДІЛЯ: акустичний концерт в "Останній Барикаді"

Всі анонси від: Остання Барикада

5 листопада о 20:00 ДІЛЯ виступить з акустичним концертом в гастрономічно-мистецькому просторі «Остання Барикада».

Інформація про артиста:

Професійно займається музикою 25 років. Вчився в музичній школі, закінчив Харьківське музичне училище (клас естрадно-джазового вокалу). Пише поп-музику, арт-рок, world music і лаунж. Грає на шести музичних інструментах.

За 25 років написав близько 200 пісень, взяв участь у створенні 16 альбомів (4 з них – сольні). З 1993 по 2004 рік грав, співав, писав музику у складі гурту ТНМК.

Створив низку оригінальних проектів – «НеДіля» (2004–2010), «Астарта», Є-BAND.

Пише музику для кіно і серіалів – на початку 2016 року став лауреатом рейтингу "Знято в Україні" (засновану бізнес-порталом Дело.UA та Медіа Група Україна) в категорії "Найкращий композитор" за створену ним музику до українських серіалів і документального кіно.

Є засновником, продюсером і композитором дитячого благодійного проекту «Віршолюбики», композитором французького проекту Les origines de la beauté.

У 2015 році видав два сингли і кліпи до них – «Смешные любови» і Paris французькою мовою; двічі був у турі Європою, у листопаді проїхав з туром Німеччиною, під час якого заграв 7 концертів у семи містах.

20 грудня видав різдвяний міні-альбом Gabriel’s Message, до якого увійшли чотири щедрівки і колядки – одна баскійська і три українські. Баскійська колядка XIV сторіччя Gabriel’s Message, якій Діля надав українського фолкового колориту завдяки бандурі і етно-співу, стала першим синглом з цього святкового ЕР.

Окрім цього, на міні-альбомі є ще три треки, до одного з яких долучився знаний британський прогр-рок басист, двічі номінант на премію “Греммі”, Колін Едвін (Porcupine Tree).

У 2016 році вийшов дебютний альбом спільного проекту Коліна Едвіна, Ділі та гурту “Астарта” у жанрі Collision Music – Astarta/Edwin. В ньому Діля виступає композитором і сопродюсером.

У лютому 2016 року разом з Орестом Крисою випустив пісню “Війна”.

Наприкінці минулого року Ділі був поставлений діагноз рак. Звернувшись за допомогою до небайдужих людей вже у лютому цього року, він зібрав необхідну для операції суму грошей. Після успішної операції і реабілітації у Ізраїлі продовжує займатися музикою.

З 2015 року працює сольно.

Наразі займається створенням нової програми з новим складом музикантів (Роман Гаркавенко – бас, Євдоким Решетько – гітара, Олександра Морозова – клавішні, Богдан Керичок – барабани).

2 червня 2016 року з цим складом музикантів Діля відіграв свій перший великий сольний концерт у київському клубі Caribbean Club, презентувавши нове звучання своїх хітів і представивши нові пісні.

21 липня співак презентував нову пісню "Байдики", вірші до якої написав відомий український поет Микола Бровченко. Він назвав оригінальний жанр, у якому записана композиція, "байдики-біт".

5 серпня відбулась прем'єра концертного кліпу на цей трек. Пісню було зафільмовано 2 червня у Caribbean Club.

У вересні цього року разом з колегою музикантом Орестом Крисою Діля випустив літературно-акустичний альбом 22.

В «Останній Барикаді» ДІЛЯ представить свою акустичну програму, яка складатиметься з вже добре відомих пісень артиста, а також нових треків.

Подія на Facebook

Бронювання столиків: 068 907 1991.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення