Дім Різдва - Вистава для дітей

Дім Різдва - Вистава для дітей

Всі анонси від: Музей Марії Заньковецької

«Дім Різдва» – найзатишніше місце у світі, адже тут тепло, по-домашньому святково та радісно, а ще - тут живе Казкарка, яка відкриє дітям двері у світ пригод, бо знає безліч казок і сама їх створює під акомпанемент бандури.

Так, «Дім Різдва» - це ще й дуже музично, бо це оселя музичних скарбів: тут живе і «Щедрик» М.Леонтовича, і Вертепні дійства, Різдвяні колядки та щедрівки, традиційний  Дідух, а ще – безліч різноманітних пісенних традицій і, найголовніше, тепла атмосфера родинного Різдва. Тож, глядачі вистави – і діти, і дорослі – із задоволенням  будуть  підспівувати відомі колядки, а ще брати у виставі інтерактивну участь, бо «Дім Різдва» - це коли разом!

А от головні герої казки зовсім забули що таке родинне Різдво, тож і відправить їх Казкарка у минуле, аби там вони віднайшли Різдвяну зірку, що вкаже шлях додому.

На глядачів чекають веселі пригоди, а ще – вистава має мистецько-освітній напрямок, тож познайомить дітей і дорослих з різними святковими традиціями та українськими      музичними інструментами.

Простір нашого «Дому Різдва» ігровий, тож прохання взяти діткам змінне взуття! Чекаємо на Вас!

Вік дітей: 5+  

Жанр: музична казка

Дім Різдва – це місце, де ми творимо Дива разом!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення