Дівчата і технології. Гаджет для відстеження людей & речей онлайн

Дівчата і технології. Гаджет для відстеження людей & речей онлайн

Ми Катя і Алла. Ми дівчата розробники і ми зробили свій гаджет - IoT пристрій на Arduino для відстеження людей або речей онлайн.
Ми хочемо своїм прикладом показати і популяризувати, що дівчата можуть розвиватися в сфері технологій і інтернет речей.
Запрошуємо всіх поринути в світ IoT і технологій майбутнього.

Ми розповімо про те, як до нас прийшла ідея займатися інтернет речами і з чого ми починали. Як вчилися збирати плати і паяти. Які були помилки і як ми на них вчилися. Наш пристрій працює на arduino, визначає місцезнаходження маячка. Працює незалежно від будь-яких інших девайсів, наприклад комп'ютера або мобільного телефону. Всі дані відправляються максимально точно і в реальному часі на наш сервер. За допомогою посилання на сайт (з будь-якого пристрою) можливо визначити знаходження маячка в режимі онлайн.

Розповімо кому і як може бути корисний такий гаджет в реальних умовах, як наш пристрій може допомагати людям.
Поговоримо про технології, які ми використовуємо в нашому гаджеті для відстеження предметів і людей. Доступно пояснимо як і в яких умовах працює сам пристрій. Розповімо про тестування гаджета в різних умовах.
Наша лекція для всіх кому цікаві інтернет технології та IоT пристрої. Хто хоче займатися IoT або вже займається і хоче дізнатися про досвід початківців дівчат. Будемо дуже раді якщо наш досвід комусь допоможе.
Після доповіді, ми з радістю відповімо на будь-які питання.

Не забудьте паспорт або посвідчення водія.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення