DIYA-фест: фестиваль та ІТ-вечорниці

DIYA-фест: фестиваль та ІТ-вечорниці

Всі анонси від: ЦНМ "DIYA"

Абсолютно нетиповий формат фестивалю, який об’єднав в собі найсучасніші технології та традиції українців.
Це єдине місце, де за 1 день можна спробувати бути музикантом, художником, інженером, програмістом, гончарем, актором та звукорежисером, а головне - все це в атмосфері справжніх вечорниць на Андрія. Інтригує?
Значить, приходь 13 грудня в ЦНМ «DIYA» (проспект Перемоги, 44, кіностудія О.Довженка) та знайди свою справу та себе.wink
Весь день на фестивалі буде функціонувати мультимедійний лекторій, на якому можна буде послухати захоплюючі лекціїї про обчислювальну платформу Arduino, мікроконтролери STM32, одноплатний комп'ютер Raspberry Pi, авіаційні та 3D технології. 
Спеціальний гість – наш друг з Лондону, який розповість про Raspberry Pi, поділиться своїм досвідом, розкриє деякі секрети цього пристрою. 

І це не все… 
Також кожен візьме участь у майстер-класах з паяння, програмування мікроконтролерів, 3D моделювання, гончарства, фото- та відеозйомки, послухати уроки After Effects та Photoshop, театральної майстерності, анімації, кулінарні майстер-класи та багато чого іншого.

І звісно не залишаться  поза увагою і наші найменші гості. Для дітей розроблена окрема програма майстер-класів та розваг. Під час фестивалю малі бешкетники зможуть спробувати себе у якості майстрів, погратися з роботами, розмалювати обличчя та ще багато-багато чим розважитись. А батьки спокійно зможуть відпочити та зайнятися своїм саморозвитком.
Але основна родзинка заходу - новорічий благодійний ярмарок, майстер-класи з виготовлення нестандартних новорічних іграшок, подарунків, листівок, 3D Калита, IT-вечорниці з народними гаданнями та за участі відомих фольклорних колективів.

Do It Yourself - Find Yourself! Прийди та знайди себе! 
Вхід на захід: Квитки на http://2event.com/events/328118 - 30 грн., в день фестивалю – 50 грн. 
Де: Центр науки та мистецтв «DIYA» , проспект Перемоги, 44, Кіностудія ім.О.Довженка 
Сторінка в VK: https://vk.com/diyafest 
Сторінка в FB: https://www.facebook.com/events/733448886785341/

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення