Фестиваль науки та мистецтва "DIYA:FEST v 2.0"

Фестиваль науки та мистецтва "DIYA:FEST v 2.0"

Всі анонси від: ЦНМ "DIYA"

Гарячі новини від ЦНМ DIYA - DIYA:FEST повертається! Do It Yourself Activation !! Do It Yourself - Find Yourself!
12 червня з ініціативи Центру науки та мистецтва “DIYA” та компанії IntRobots удруге пройде мультидисциплінарний фестиваль на перетині науки та мистецтва DIYA:FEST v 2.0 [Re:LOADING].

Перший DIYA:FEST відбувся 13 грудня 2015 року в ЦНМ DIYA і здобув шалену популярність серед гостей. Формат do it yourself - зроби сам / спобуй сам - припав до душі як зовсім юним, так і вже досить дорослим нашим учасникам.

Це фестиваль, де кожний може відкрити для себе щось нове.

Цього літа DIYA:FEST набирає нових обертів! На шанувальників науки та мистецтва чекає ще більше захоплюючих майстер-класів, лекцій, розширена розважальна програма, нові відкриття та знайомства!

В програмі: 
Майстер-класи з: програмування мікроконтроллерів
3D-моделювання
робототехніки
акторської майстерності
хореографії
вокалу
хенд-мейду
дизайну
гончарства
малювання
гри на музичних інструментах
з фото / відео мистецтва
кіномистецтва та ще безліч інших цікавих напрямків.

Також на фестивалі буде представлений Лекторій  з темою: “Науковий підхід до єдинорога: як досягти успіху і що треба робити, щоб втілити свою мрію в життя”. Мабуть, кожний, хто думав над цим питанням, читав багато іноземних книжок про бізнес та намагався виділити для себе якийсь закон успіху. Коли ти читаєш подібну літературу, тобі в голову приходить думка: “Там все по іншому, інша країна, час, умови, обставини, по іншому сяють зорі”.

Ми запрошуємо вас дізнатися про те, як все насправді відбувається у нас: в нашій країні, в наших умовах, під нашими зірками.

На DIYA:FEST v 2.0 [Re:LOADING]  буде також окрема програма для дітей, репрезентована в рамках відкриття Teens Summer Camp - іноваційного літнього табору для наших юних відвідувачів. Програма табору для дітей віком від 8-13 років складатиметься з майстер-класів з робототехніки, програмування, актоської майстерності, науки, англійської мови, образотворчого мистецтва, спорту та відпочинку на свіжому повітрі, розваг, ігор та екскурсій.

Та найголовніше - СТВОРЕННЯ відвідувачами унікальної арт-інсталяції, яка стане втіленням поєднання науки та мистецтва.
Це концепція ЦНМ DIYA, а дана інсталяція - це підтвердження того, що таке місце повинно жити. Майбутнє країни за наукою, яка забезпечує економічний потенціал та мистецтвом, в якому затверджується культура та ідентичність країни.

Розважальна програма та сюрпризи, все це чекає гостей DIYA:FEST v 2.0 [Re:LOADING]!wink

Більш детальну інформацію шукайте на наших сторінках в соціальних мережах:

FB: https://www.facebook.com/events/1763491547270711/
VK: https://vk.com/diyafest 
Прийди та #зміни себе!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення