До зуcтрічі з тобою

До зуcтрічі з тобою

Всі анонси від: Планета Кіно

У чарівному невеликому містечку сільської Англії живе Луїза "Лу" Кларк, молода дівчина 26-ти років. У неї немає великих амбіцій, головне - працювати в улюбленому кафе і зводити кінці з кінцями. Молодий успішний банкір Уілл Трейнор був сповнений оптимізму і сміливості, поки не потрапив у жахливу аварію. Інцидент привів до паралізованості і відняв у хлопця бажання радіти життю. Уілл став циніком, тінню самого себе. В інших умовах ці двоє навряд чи б перетнулися, але доля розпорядилася інакше. Лу наймається помічницею до Трейнора і скоро її метою стає повернення смаку до життя молодого банкіра. Поступово у їх професійних відносинах з'являється щось нове - кохання.

Романтична драма "До зустрічі з тобою" з Емілією Кларк в головній ролі є екранізацією роману Джоджо Мойес 2012 року. Режисер фільму Теа Шеррок до цього займалася тільки серіалами: "Кличте повитуху" і "Порожня корона". Це її перша повнометражна картина.

Крім Емілії Кларк, найбільш відомої своїми ролями в "Грі престолів" і "Термінаторі: Генезис", в драмі також знявся актор із "Голодних ігор" і "Білосніжки та мисливця" - Сем Клафлін. Компанію їм склали Дженна Коулман, Меттью Льюіс, Чарльз Денс, Брендан Койл та ін. Цікаво, що ще два актори фільму "До зустрічі з тобою" знімалися в сучасних популярних сагах кіно і телебачення. Так Дженну Коулман можна було бачити в "Докторі Хто", а Меттью Льюіса - в "Гаррі Поттері", де він зіграв Невілла Лонгботтома.

Композитором "До зустрічі з тобою" став лауреат Золотого глобуса Крейг Армстронг. Шотландець писав музику до таких популярних фільмів: "Мулен Руж" База Лурмана з Ніколь Кідман, екранізації твору Грема Гріна "Тихий американець", "Реальна любов" із зірковим складом акторів, "Неймовірний Халк" з Едвардом Нортоном, "Час" Ендрю Ніккола, "Великий Гетсбі" з Леонардо ДіКапріо та ін.

Зйомки стрічки стартували в квітні 2015 року та тривали до червня.

Рейтинг: 9.01.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення