Dream Big Festival на Трухановому острові

Dream Big Festival на Трухановому острові

Всі анонси від: Dream Makers creative studio, ЮБК

Dream Big Festivalце унікальний та найбільший фестиваль майстер-класів та елементів шоу. Основна ідея – це дати максимальну цінність за мінімальну ціну. Хочемо створити альтернативу заходам, де ти повинен платити за вхід, а потім ще за кожен крок. При покупці вхідного квиточка на наш фестиваль, гості можуть брати участь у всіх активностях на майстер класах безкоштовно і долучитися до благодійної акції «Допоможи Фолькнерам». Dreambigfest.com.ua
Фестиваль представляє собою 6 зон для відпочинку, а саме: Master Class Space, Show Space, Action Space, Food and Lounge Space, Skills Space, Main Stage.

Master Class Space – це місце, де будуть представленні найцікавіші майстер-класи, як для дітей, так і для дорослих. DJ майстер клас, Акварельний живопис, графічні імпровізації, пісочна анімація, гра на барабанах, гітарі, арфі… І це навіть не 1/5 всього, що буде в цій зоні.
Show Space – в цій зоні нас дивуватиме фокусник, кожен зможе отримати свій портрет від шаржиста, навчитися мистецтву вогняного шоу та побувати всередині мильних бульбашок.
Action Space – мабуть найактивніша та найвеселіша зона на фестивалі, адже з самого ранку тут буде діяти йога та fly yoga, протягом дня на пляжі будуть проходити танцювальні майстер-класи, хлопці зможуть позмагатися на play station та пограти в Mortal Combat, а ще буде TRX, флеш моб з африканськими барабанами і багато спортивних батлів.
У Skills Space ми поєднуємо корисне з надкорисним! Для тих хто хоче розвиватися відпочиваючи – просвітні майстер-класи:

▪ "Бізнес як стиль життя" від GeniusMarketing
▪ "10 IT трендів, які змінять твоє майбутнє" та "Scrum\Agile - панацея на роботі"  від IT Education Academy - ITEA
▪ "Ази акторської майстерності для "чайників" та Навчаємось читати вірші» від театру Маскам Рад;
У Food and Lounge Space можна буде не лише поласувати вуличною їжею, а також навчитися її готовити, оскільки для всіх бажаючих наші майстри проведуть захоплюючі майстер-класи по молекулярній кухні, виготовленню цукерок та приготуванню кави. Особливого шарму і атмосфери цій зоні додасть і гітарист, який також проведе декілька уроків гри на гітарі для всіх бажаючих.

Main Stage – в таку літню задуху не дивно, що головна сцена буде на воді! У вечірній програмі ми будемо відриватися на пляжній вечірці під музику саме що є фолькових гуртів! Для вас гратимуть колоритні «Вася Клаб», «Шпилясті кобзарі», «Матерія».
Сторінка події: dreambigfest.com.ua
https://www.facebook.com/events/1047674088643786/ 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співоче поле: виставка квітів "Гордість твоя, Україно"
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення