Джамала: сольний концерт в Палаці "Україна"

Джамала: сольний концерт в Палаці "Україна"

24 травня в НПМ «Україна» відбудеться великий сольний концерт неперевершеної Джамали.
Це буде перший концерт співачки на головній сцені країни і перший виступ на батьківщині після фіналу «Євробачення 2016», який відбудеться з 12 по 14 травня у Стокгольмі (Швеція). 
У Києві Джамала виступить в рамках завершального концерту великого всеукраїнського туру «Шлях додому». В основі концертної програми - матеріал нового альбому співачки - «Подих». Прозвучать і популярні роботи з EP «Дякую», а також альбомів «All or Nothing» і «For Every Heart». Звичайно, буде виконана драматична композиція «1944», з якою артистка в цьому році представить Україну в Стокгольмі.

Серед головних особливостей нової платівки Джамали - шість пісень українською мовою (а це основна частина альбому). «Очима», «Шлях додому» і «Подих» - перші сингли нового музичного полотна співачки. Ці композиції відкривають для нас нову, більш чутливу і зворушливу Джамалу. Пісня «Подих», за словами артистки, - це її особистий щоденник. А значить, насичений коктейль з ритм-н-блюзу, драм-н-бейса, даунтемпо, соулу, електроніки і фанку зазвучить як ніколи проникливо і чуттєво! А знаменита «Groovy feelings» продемонструє всю багату палітру голосу Джамали.

Замовити квиток можна за тел. (044) 2878787.

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення