Джульєтта і Ромео

На цю виставу у театрі ім. Лесі Українки – завжди аншлаги. До вашої уваги – оспівана Шекспіром та представлена ​​творчою групою театру історія кохання та ненависті, п'єса "Джульєтта та Ромео".

Повість про трагічне кохання Ромео і Джульєтти за кілька століть анітрохи не втратила своєї злободенності та актуальності. Надихнувши сотні режисерів кіно та театру, безсмертний сюжет продовжує хвилювати глядача.

У постановці київського театру ім. Лесі Українки п'єса набуває неймовірної сили. Її найпотужніша енергетика захльостує зал для глядачів, занурюючи у вихор почуттів та емоцій усіх без винятку.

У постановці Кирила Кашликова з історичною точністю зображено костюми героїв Італії 16 століття. Виразні декорації, приголомшливі танцювальні постановки, гарна музика та бездоганна акторська гра дарують букет усіляких емоцій. Вони піднімають у душі бурю, стираючи межу між минулим і сьогоденням. Небезпечні трюки, сутички героїв, проникливі діалоги – всього цього так не вистачає сучасній людині, яка занурилася в рутині! Тому пропускати спектакль просто не можна.

Унікальним режисерським рішенням у цій постановці стали «стоп-кадри», які дозволяють глядачеві максимально глибоко пережити те, що відбувається на сцені.

Режисура – ​​Кирило Кашликов.

Керівник проекту – Михайло Резнікович.

У ролі Ромео - Кирило Миколаїв, роль Джульєтти виконує Шорена Шонія.

Тривалість вистави – 2 години 30 хв.

Вартість квитків: від 100 до 500 грн.

Коментарі до події (2)
  • Наташа Патиота 13 Лютого

    А хіба не Ольга Узун виконує роль Джульєти?
  • Юлия Ковалёва 30 Травня

    Здорово. А у нас ничего нет новенького, даже земляки, и те разбежались https://zaporizhzhia-trend.in.ua/ru/fullarticle-2501-gosha-kucenko-znamenityy-zemlyak
Отримуйте
регулярні оновлення