ECONOMY LAB: Дмитро Боярчук "Ціна держави"

ECONOMY LAB: Дмитро Боярчук "Ціна держави"

Всі анонси від: FEDORIV Hub

Інтернет-журнал reeD і FEDORIV Hub представляє проект «Економічна лабораторія».
У радянських школярів виховували почуття глибокої вдячності до держави. Безкоштовна освіта, безкоштовна медицина і врешті-решт гарантована зайнятість робили радянську людину пожиттєвим боржником. Тієї країни вже давно немає, але міф про те, що держава про всіх попіклується, успішно передається з покоління в покоління.
1 жовтня, в FEDORIV Hub, ми поговоримо про те, хто повинен виконувати «соціальні зобов’язання» і яке місце займе держава в майбутній Україні.
Дмитро Боярчук - виконавчий директор CASE Україна та провідний експерт з макроекономічного прогнозування та фіскальної політики в Україні. Має великий досвід консультування урядових організацій у питаннях економічної політики як в Україні, так і в інших країнах. Дмитро керував проектами технічної допомоги в сфері макроекономічної реформи, реформи фіскальної сфери, реформи соціального захисту. Він регулярно публікується в медіа, висвітлюючи свою позицію щодо економічної політики України. Дмитро Боярчук отримав ступінь магістра економіки, закінчив Київську школу економіки при Києво-Могилянській академії.
reeD – базований у Києві інтернет-журнал, який об’єднує молоде покоління країн колишнього СРСР. reeD стежить за новинами, займається організацією лекцій в університетах, публікує колонки експертів, намагаючись разом з ними зрозуміти, яке майбутнє нас чекає і яка роль у цьому майбутньому відведена особистості, а яка – державі.
«Економічна лабораторія» – це щотижневий лекторій, в якому відомі експерти розповідають про те, як влаштовані економіка, суспільство і держава, звідки беруться кризи, як і навіщо ми витрачаємо гроші і чому весь час вибираємо популістів.

Щочетверга ми запрошуємо всіх в FEDORIV Hub, де складні речі стануть зрозумілими завдяки нашим лекторам і куратору «Лабораторії», співзасновнику Bendukidze Free Market Center Володимиру Федоріну.
Реєстрація обов'язкова: http://uk.fedoriv.com/hub/event/economy-lab-dmitro-boyarchuk-tsina-derzhavi/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення