Екшн "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" 3D

Екшн "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" 3D

Batman v Superman: Dawn of Justice 
Рік: 2016
Країна: США
Режисери: Зак Снайдер
Студія: Warner Bros.
Жанр: пригоди, фентезі, екшн
Прем’єра (в Україні): 24.03.2016
Прем’єра (у світі): 23.03.2016.
В ролях: Бен Аффлек, Генрі Кавелл, Емі Адамс та інші.
Сюжет: Після руйнівної боротьби проти генерала Зода, місто Метрополіс було зруйноване дощенту. Супермен став найбільш суперечливою персоною в світі. Поки одна частина людства вважає його символом надії, все більше людей схиляється до думки про те, що ця надлюдина несе загрозу для Землі. Брюс Уейн стурбований небезпекою, яку Супермен представляє для суспільства. Він невпевнений у збереженні світу, де така сила залишається безконтрольною. Уейн надягає маску і костюм Бетмена, щоб виправити несправедливість надлюдини. Поки протистояння двох героїв набирає сили, на горизонті з'являється нова загроза. Людина, яка має більше влади, ніж Супермен і Бетмен, готова знищити все, за що вони боролися. 

За лаштунками зйомок: Фільм про супергероїв коміксів DC є продовженням стрічки 2013 року "Людина зі сталі" Зака ​​Снайдера. У ній розповідається історія Супермена. Один зі сценаристів "Бетмена проти Супермена: На зорі справедливості"працював над трилогією Крістофера Нолана про Бетмена із Крістіаном Бейлом у головній ролі. Зак Снайдер залишився в кріслі режисера. Він вже працював з матеріалом про героїв коміксів у фільмі "Хранителі", який також належить DC. 
Генрі Кавілл, Емі Адамс, Дайан Лейн, Лоуренс Фішберн, Гаррі Леннікс, Крістіна Рен і Майкл Шеннон повернулися до своїх персонажів з "Людини зі сталі". До акторського складу додалися Бен Аффлек в ролі Бетмена, Галь Гадот як Чудо-жінка, Джессі Айзенберг в якості Лекса Лютера, Джеремі Айронс, Рей Фішер, Джейсон Момоа і Тао Окамото.

Композиторами фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" стали відомі в Голлівуді Junkie XL і Ханс Циммер. Серед їх останніх робіт "На гребені хвилі", "Шалений Макс: Дорога люті", "Чорна меса", "Інтерстеллар", "Робот Чаппі", "Панда Кунг-Фу 3".
До того, як Бен Аффлек був затверджений на роль Бетмена, його могли зіграти Ідріс Ельба, Джош Бролін, Райан Гослінг, Армі Хаммер і ін.
Зйомки супергеройського фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" почалися в травні 2014 року в Детройті, штат Мічиган.


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення