Екскурсія до Вінниці «Співаючі фонтани»

Екскурсія до Вінниці «Співаючі фонтани»

Якщо ви запитаєте у місцевих жителів, коли Вінниця стала особливо цікавою для туристів, практично всі з опитаних дадуть відповідь: «4 вересня 2011». Саме в цей день відбулося відкриття фонтану у Вінниці. Багато людей хотіло потрапити на цю велику урочисту подію, і ніхто з тих, хто прийшов, - не пошкодував про те, що прийшов. Це просто незабутнє видовище! І зараз ви маєте можливість подивитися, як все відбувається.
Величезна плаваюча платформа, побудована руками сучасності, в руслі річки Південний Буг, радує тисячі глядачів своїм феєричним водно-світловим лазерним шоу. На березі річки чудова демонстрація відео у форматі 3-D на водних завісах фонтанів під звуки класичної музики приводить у захоплення багатьох туристів.
Музей-виставка зброї і техніки ВВВ: Виставка зброї і техніки Великої вітчизняної войни. Екскурсоводи розкажуть вам про таємничий бункер Адольфа Гітлера та інші цікаві факти другої світової війни. Ви побачите знайдені предмети і речі тих часів. Зможете потримати в руках зброю і посидіти у військовій техніці.

Оглядова екскурсія по Винниці. Ви матимете змогу побувати в Музеї-садибі видатного вченого М.Пирогова, побачити церкву, де поховане забальзамоване тіло М.Пирогова.
Записатися на екскурсію та дізнатися про деталі можна за тел. компанії «Мир без границ»: (093) 4022101, (097) 092-22-90.
З програмою туру можна ознайомитися на сайті: http://sbmtour.com.ua/countries/ukraina/tury-po-ukraine/tury-na-1-den-iz-kieva/poyuschie-fontany-roshen.html
Розклад роботи ШОУ фонтанів: http://www.fountainroshen.com/ru/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення