Екскурсія на травневі свята: "Скарби північної столиці - Чернігів-Седнів"

Екскурсія на травневі свята: "Скарби північної столиці - Чернігів-Седнів"

Одноденна екскурсія із Києва до Чернігова. В туристичному плані Чернігівщина для багатьох – терра-інкогніта. Далеко не всі можуть похвалитися, що бували на екскурсії в північній столиці України. А це оптимальний варіант у фінансовому плані і щодо витраченого часу. Тривалість – лише 1 день, а за цей день ви подивитесь найпрекрасніші церкви та садиби Чернігівщини. Містичні місця, овіяні легендами, де, наприклад, знімали фільм «Вій» та інше.
Програма туру:

Перший пункт маршруту - маленьке місто Козелець - славиться собором Різдва Богородиці, побудованим в середині XVIII століття. Його зображення гравірують навіть на монетах. Є легенда, що саме в цьому соборі вінчалися Імператриця Єлизавета та Олексій, причому таїнство це проводить Кирило Тарловський, відомий також як «дикий піп».

Продовження туру - Чернігів. Місто, побудоване в IX столітті, було столицею Чернігівського князівства - одного з найсильніших князівств Київської Русі. У період свого розквіту град Чернігів був одним з найбільших міст Європи.У ході пішохідної екскурсії по Чернігову Ви побачите Древній Вал, Будинок Мазепи, Спасо-Преображенський собор, Борісоглебовскій собор, Пам'ятник Хмельницькому, Антонієві печери, знаменитий Троїцький собор.

У другій половині дня Вас чекає переїзд в містечко Седнів. Століттями він зберігає свої секрети і легенди. Одна з легендарних пам'яток міста - Георгіївська церква. Особливість цієї будівлі в тому - що ще в домонгольські часи воно було сконструйовано і побудовано з дерева, без єдиного цвяха! Саме тут проходили зйомки фільму «Вій», тому церква ще називають "Вієвський".

Дати виїзда: 11 квітня; 1 травня, 10 травня.
Виїзд з: м.Київ, метро "Лісова" (о 8:00).
Ціна: 395 грн.; для дітей – 355 грн.
Квитки на екскурсію можна придбати вже сьогодні на сайті karabas.com:
https://kiev.karabas.com/sokrovisha-severnoj-stolicy-ekskursiya-v-chernigov-iz-kieva-5

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення