Екскурсійно-розважальні тури: «Замок-музей Радомисль» та «Нарциси і 7 перлин Закарпаття»

Екскурсійно-розважальні тури: «Замок-музей Радомисль» та «Нарциси і 7 перлин Закарпаття»

Взяти участь в екскурсійно-розважальних турах по визначних пам'ятках України і побачити замок-музей «Радомисль», Мукачівський замок або інші відомі місця країни зможуть усі бажаючі. 
Серед карпатських живописних гір розташувався один з найгарніших і найромантичніших замків країни - замок графів Шенборнів (1890). Ті, хто побажає відвідати «7 перлин Закарпаття» – зможуть побачити і цей замок.  На його території є штучне озеро у формі карти Австро-Угорської імперії того часу і доглянутий парк. На Замковій горі велично підноситься Мукачівський замок, який вважається непереможним - жодного разу за всю історію він не був підкорений у відкритій і чесній боротьбі. Далі туристи відправляться в долину, де протягом 10 днів цвітуть нарциси, популяція яких залишилася тут ще з льодовикового періоду.
Візитівкою Українських Карпат також є озеро Синевир, відоме як «Морське око». Озеро утворилося приблизно 10 тисяч років тому на висоті 989 метрів і має максимальну глибину 22 метри.

Проїзд в комфортабельному автобусі (кондиціонер, ТВ) по маршруту; обслуговування професійним гідом-екскурсоводом, медична страховка.
Дати виїзду:
Тур «Нарциси і 7 перлин Закарпаття» - 1, 2,3,9,10 травня 2015 року.
Тур «Замок-музей Радомисль» - 26 квітня, 24 травня, 21 червня 2015 року.
Тур «Співаючі фонтани Рошен» - 25 квітня; 2, 9, 23 травня 2015 року.
Про ціни на тури та види турів можна дізнатися на сайті туристичної компанії «Мир без границ»: http://sbmtour.com.ua/
Тел.: (093) 402-21-01, (097) 092-22-90.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення