Euro Dog Show

Цього року в Україні вперше відбудеться наймаcштабніша європейська подія у світі кінології – Euro Dog Show 2017! Генеральним партнером заходу стала компанія Royal Canin.

Із 24 по 27 серпня 2017 року запрошуємо вас долучитися до першої виставки європейського масштабу, що проходитиме на території Міжнародного виставкового центру у м. Києві. Виставка об’єднає найкращих експертів кінології з усіх куточків світу. У шоу візьмуть участь собаки найрізноманітніших порід з 55 держав, близько ста шанованих експертів, суддів всесвітніх чемпіонатів та керівництво Міжнародної кінологічної федерації. Судді оцінюватимуть екстер’єрні якості собак на численних рингах.

На цій виставці найкращі представники різних порід зможуть отримати титул «Чемпіон Європи». Професійні фахівці з розведення, відомі хендлери, найкращі грумери світу активно готують своїх собак до участі у виставці. Насичена програма, однодумці та фахівці з усього світу гарантують неймовірну атмосферу та позитивні емоції.

Виставка працюватиме з 9:30 до 16:00 за адресою: Броварський проспект, 15, Міжнародний Виставковий Центр, павільйон №3.
Квитки можна придбати безпосередньо на виставці (вартість квитка для дорослих- 210 грн., вхід для дітей до 7 років безкоштовний).
Деталі – за посиланням: https://www.facebook.com/events/1861243750870015/

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення