"Європейські цінності в публічній сфері: від принципів до втілення" Освітня акселераційна програма

"Європейські цінності в публічній сфері: від принципів до втілення" Освітня акселераційна програма

Всі анонси від: Українська Соціальна Академія

Українська Соціальна Академія спільно із Відкритим Університетом Майдану відкривають набір на освітню програму «Європейські цінності в публічній сфері: від принципів до втілення».

Початок курсу – 18 березня, місце проведення HUB 4.0 (Київ, Поділ, Ярославський провулок 1/3).
Курс триватиме 3 місяці, заявки на участь приймаються до 12 березня.

На І модулі програми Ideation Treack ви матимете можливість представити свої проектні ідеї на розсуд експертів. Після представлення команди пройдуть 3-місячну акселераційну програму, присвячену розробці проектних ідей та підготовці їх до втілення. Протягом курсу студенти на практиці навчаться застосовувати інструменти проектного менеджменту саме у громадській сфері, розглянуть кейси відомих проектів, можуть знайти команду та партнерів для власної ідеї.

Програма розрахована на усіх бажаючих запустити громадський проект, розпочати кар’єру у сфері менеджменту неприбуткового сектору та здобути інструменти з просування вже існуючого проекту. За результатами навчання слухачі під керівництвом викладачів програми повинні будуть підготувати план стратегічного розвитку своїх проектів. Після захисту напрацювань будуть визначені найкращі проекти, які зможуть отримати фінансування від Комітету спонсорів, краща проектна команда візьме участь в освітньому ознайомчому візиті до Німеччини, де зможе отримати поради закордонних експертів, дізнається про механізми фінансування та підготовки фандрейзингового плану для отримання грантів ЄС.

Кількість місць обмежено до 30 студентів.
Вартість участі в освітній програмі складає 4 600 грн. за умови реєстрації до 1 березня, вартість участі за умови реєстрації після 1 березня становить 5 000 грн.
Учасники програм Української Соціальної Академії сплачують реєстраційний внесок у розмірі 3 000 грн.
Вимоги до учасників програми: бажання створювати та розвивати проекти в соціальній сфері.

Дізнатися про програму та подати заявку можна на нашому сайті або за посиланням: project163053.tilda.ws/europeanvalues
Реєстрація на програму за посиланням: https://goo.gl/GHcNSh

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення